CHIP ONLINE Notu
68- Motorlu yüz takibi
- Görüntü kalitesi
- Efekt çeşitliliği
Görüntü kalitesi ve video efektleri güzel. Yüz takip özelliği üzerinde biraz daha çalışılması gerek.
Görüntü kalitesi ve video efektleri güzel. Yüz takip özelliği üzerinde biraz daha çalışılması gerek.
Video konferans sırasında görüntüden çıkmamak için put gibi durmak bazen sıkıcı olabiliyor. Çoğu web kamerası bu sorunu dijital zum özelliğini çözse de, hiçbiri Logitech QuickCam Sphere MP gibi değil. Motorlu mekanizmasıyla yatayda 189, dikeyde ise 102 derece dönen bu ürün ile rahat rahat video konferans yapmak mümkün. QuickCam yazılımı ile kamerayı ister PC'den komutlarla çevirebilir, isterseniz otomatik olarak tek veya iki yüzü takip ettirebilirsiniz. Kamera ayarlarına baktığımızda standart parlaklık, pozlama gibi seçenekler dışında Right- Light ayarlarıyla karşılaşıyoruz. Bu teknoloji düşük aydınlatma sonuçlarında fena sonuçlar vermezken aydınlık ortamlarda kapatmanızı öneririz. Logitech yüze maske eklemek, sihirli ayna gibi eğlenceli efektler dışında video konferans sırasında bir uzaylı ya da iskelet gibi tamamen farklı şekillere bürünmenize izin veriyor. Hareket ettiğinizde bu şekilde yaptıklarınızı aynen tekrarlıyor.
Logitech QuickCam Sphere MP Teknik Özellikleri | |
---|---|
Ürün Modeli | Logitech QuickCam Sphere MP |
Ürün Türü | Web kamerası |
CHIP Online Notu | 68 |
Üretici | Logitech |
Teknik Detaylar | |
Algılayıcı | VGA CMOS |
Arabirim | USB 2.0 |
Fotoğraf çözünürlüğü | 1.280 x 960 |
Video çözünürlüğü | 640 x 480 |
Video kayıt hızı | 30 FPS |
Diğer | Dahili mikrofon, yüz takibi, video efektler |
01/04/2007 Tarihli Fiyatı | 164$ + KDV |
Okuyucu Yorumları
Toplam 14 Yorum Giriş YapınFiyatı ne kadarda hoş püffffff :D
Evet dedim iyiyse aliim bi baktım :D ram alırım...
a4 yada apache almayı da unutmayın.
hehehe ben onu 164 $ +kdv den satarken müşteriye bu kampanya fiyatıdır kaçırmayın diyordum :D ve müşteride alıyordu
ÇOK İİ BİR ÜRÜN KESİNLİKLE ÖNERİYORUM
bununla sülaleni webcame alırsın ya hatta panoromik fotoraf bile çekilir
bu fiyata bir sony camera trv lerden bi de tv card alınır istediğin gibi uğrasırsın. bu fiyata değmez.
18 $ AYNI İŞİ GÖREN ÇOK GÜZEL VE ESNETİK VE 10* ZOOM ÖZELLİĞİ İLE GERÇEK BİR VİDYO KAMARA HİSSİNİ VEREBİLEN VARKEN **** FİYATA SANMIYORUM TERCİH EDEYİM
bankalar bile motorlu webcamlerle korunmuyor ev kullanıcısı ne yapsın bukadar pahalı ürünü
Güzel bir web cam istiyorsan parana kıyacak ve microsoft alacaksın başka tanımam
bu web cama bu ucreti veren can sıkıntısından verir heralde yada sorunlu bir insandır bence :)) boyle ınsanları tımaraneye yatırıp delı gomlegı gıydırıceksın yahu bılader benden söylemesi
Bu web cam a bu kadar para veren tımarhanelikdir diyen arkadaşa sesleniyorum. Yorumunuzu yaparken lütfen lafın nereye gittigini tartıp öyle konuşun. ! yıldır bu web cam i kullanıyorum ve bu aletin ne kadar kaliteli ve eğlenceli olduğunu ancak kullanan bilir diyorum. 149 € vermiştim zamanında ve verdiğim her kuruşu fazlasıyla hakeden nadir cihazlardan biridir. Fiyatı fazla gelebilir ama bu teknolojiye ve klasa da değer.
18 dolarlık kamera aynı isi yapıyorsa sana bunu ben alacağım. kullanmadan yorum yapan genclik birde meraklı ve tecrubeli olduklarını zannederler
klass kameradır tek kelimeyle
Kardeşim size ne milletin parasını nasıl harcayacağından.Adam 200.000 ytl ye araba alıyor,diğeri 1.000.000 USD ye ev.Sizde böyle lak lak işte.İşinize bakın bu dünya böyle !