Taşınabilir Klavye

M-Audio, Keystation Mini 32 olarak adlandırdığı taşınabilir klavyesi ile size gittiğiniz her yerde kolaylıkla müzik yapabilme fırsatı veriyor.

M-Audio Keystation Mini 32 İnceleme
CHIP Online Notu 51

Bilgisayar ortamında müzikle uğraşanların en çok güvendiği markalardan biri olan M-Audio, Keystation Mini 32 olarak adlandırdığı taşınabilir klavyesi ile size gittiğiniz her yerde kolaylıkla müzik yapabilme fırsatı veriyor. Endüstrice kabul edilen tüm müzik yazılımları ile uyumlu olan ürün veri bağlantısı yapıldığında enerji ihtiyacını da USB arabirimi üzerinden karşılıyor. 32 adet mini tuş, baskı hassasiyetine duyarlı ve duygularınızı en iyi şekilde notalara dökmenizi sağlıyor. M-Audio Keystation Mini 32'nin Apple'ın tableti iPad ile de kullanılması mümkün ancak bunun için Apple'ın geliştirdiği iPad Camera Connection Kit'ten
edinmelisiniz. Ürünü sadece klavye olarak kullanabileceğinizi düşünmeyin. Programa gerekli tanımlamaları yaptıktan sonra davulunuzu, gitarı, basları ve perküsyonu dahi gerçekleştirebilirsiniz.

Özetle

Ürünle özellikle Garage Band programında harika sonuçlar elde ettik. Hatta şöyle diyelim M-Audio Key Station Mini 32 adeta bu yazılım için tasarlanmış. Eğer Apple kullanıcısıysanız bu klavyeyi çok seveceksiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli M-Audio Keystation Mini 32
Ürün Markası M-Audio
CHIP Online Notu
51
Tuş Sayısı 32
Bağlantı USB 2.0
Tuş Programlama Var
Taşınabilrilik Mümkün
Platform Microsoft Windows, Apple MacOS, Apple iOS
Okuyucu Yorumları