Yazılım farkı

Yazılımındaki farklı efektlerle sohbetlerinize renk katacak olan ürün, kaliteli VGA lensiyle size net bir görüntü veriyor.

Microsoft LifeCam VX-5500 İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Başarılı yazılım
  • Otomatik ışık ayarı
  • Esnek sabitleme ayağı

Yıllardır yazılımlarının yanı sıra özellikle web kamerası ve klavye alanında adından söz ettirmeyi bilen Microsoft bu kez eğlenceli bir ürünle karşımıza çıkıyor. Yuvarlak hatlarıyla daha ilk bakışta sempati uyandıran web kamerası, değişebilen kapaklarıyla yalnızca kırmızı değil mavi ya da beyaz renklerde de kullanılabiliyor. Ürünün sabitleme ayağı son derece esnek ve dizüstü bilgisayarınızın ya da monitörünüzün üstüne kolayca takılabiliyor. Ayrıca masaüstünde kullanılabiliyor ve kamera sağa sola da döndürülebiliyor. 180 cm'lik uzun kablosu sayesinde kolayca yerleştirilebiliyor. Otomatik odaklama yapabilen web kamerasının üzerinde bulunan tek tuşla MSN üzerinde sesli arama yapabilmek mümkün. Yazılımdaki çeşitli ayrıntılar sayesinde MSN ile tam uyumluluk içerisinde bulunan ürün, bu yazılımla birbirini tamamlıyor. Ürünün üzerinde bulunan mikrofon, testlerimizde sesi karşı tarafa başarılı bir şekilde ileterek kalitesini ortaya koydu. Ayrıca web kamerası ışık ayarını otomatik olarak yapabiliyor.

Özetle

Yazılımındaki farklı efektlerle sohbetlerinize renk katacak olan ürün, kaliteli VGA lensiyle size net bir görüntü veriyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Microsoft LifeCam VX-5500
Ürün Markası Microsoft
CHIP Online Notu
68
Çözünürlük 1.3 Mp
Fotoğraf çözünürlüğü 1280 x 960 piksel
Görüntü yongası CMOS
Kablo uzunluğu 180 cm
Video çözünürlüğü 640 x 480 piksel
Mikrofon Var
Okuyucu Yorumları