PC almaktan daha ekonomik

Microsoft Virtual PC for Mac 7.0, Apple kullanıcılarını yeni bir PC almaktan kurtarıyor. İşletim sistemi emülatörlerinin genel sorunu olan yavaşlık ise, doğal olarak Microsoft Virtual PC for Mac 7.0’da da kendini belirgin bir şekilde hissettiriyor.

Microsoft Virtual PC for Mac 7.0 İnceleme
CHIP Online Notu 77

Macintosh kullanıcılarının birçoğu, grafik işlerinin dışında, internet veya benzeri işlerinde zaman zaman PC’ye ihtiyaç duyabiliyorlar. Bu gibi durumlarda, kullanıcıları n bir başka bilgisayar edinmesi ve iki bilgisayarda birden iş yapmaya kalkması, hem zaman hem de verimlilik kaybına yol açabiliyor.Microsoft Virtual PC for Mac 7.0, Apple kullanıcılarını yeni bir PC almaktan kurtarıyor. İşletim sistemi emülatörlerinin genel sorunu olan yavaşlık ise, doğal olarak Microsoft Virtual PC for Mac 7.0’da da kendini belirgin bir şekilde hissettiriyor. Programdan alacağınız performansı n giriş seviyesindeki bir PC’den alabileceğinizden daha düşük olmasına karşın, kullanım kolaylığını göz önüne aldığınızda emülatörün işinize yarayacağını söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Sadece Windows’ta bulunan Access ve benzeri yazılımları da kullanmanıza imkan tanıyan emülatör, ekran kartı desteğinden yoksun olduğu için, Mac’te PC oyunları oynamayı düşünenlerin şimdiden vazgeçmesini tavsiye ederiz. Yavaş olması nın yanı sıra, maliyeti de yüksek olan yazılım, gerçek bir PC almak ve bakımını yapmak gibi sorunlar düşünüldüğünde daha akılcı bir seçenek oluşturuyor.

Özetle

Windows lisansı bulunmasından dolayı yüksek maliyeti olan ürün Mac’ta çalışan Web tasarım ve geliştiriciler için ideal sayılabilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Microsoft Virtual PC for Mac 7.0
Ürün Markası Microsoft
CHIP Online Notu
77
Okuyucu Yorumları