Büyük destek

Günlük çalışmalarınızı son derece kolaylaştıran bu ürün, evinden çalışanlar veya 3-4 kişilik ofisler için ideal.

CHIP Online Notu 85
  • Kolay kullanım
  • Türkçe arayüz
  • Voice mail özelliği

Tamamen Türk mühendislerinin eseri olan my LOG hiçbir yerde
rastlayamayacağınız bir ürün. Bilgisayarınıza bağlı bir telesekreter olarak düşünebileceğiniz ürün aynı zamanda telefon konuşmalarınızın kaydınız da tutuyor. Bu da size gelen ve sizden giden tüm konuşmaları bir kaydını tutabileceğiniz anlamına geliyor.

Aynı zamanda gelen ve giden aramalar numara olarak da kayıt altına girebildiğinden gelen aramanın yanına tıklayıp kolayca bir kart oluşturarak kendi adres defterinizi de oluşturabilirsiniz. Ardından bu numaraya tıklayarak geri aramanız mümkün. O numarayla yapılan tüm konuşmaları listeleyebilir ve bir arşiv oluşturabilirsiniz. Ürün aynı zamanda bir telesekreter görevini de üstleniyor. Kendi mesajınızı bırakabilmenin yanı sıra uzaktan da erişerek mesajlarınızı dinleyebilirsiniz.

Akıma, voltaja ve ses seviyesine göre kayıt yapan aygıt, dış hat araması için yazılımında bulunan kutucuğa koyduğunuz (örneğin 0) rakam sayesinde her seferinde hat almaktan da sizi kurtarıyor. Ürünün üzerindeki bir tuş sayesinde yalnızca telefon değil ofis içerisindeki konuşmalarınızı da kaydedebilirsiniz. Bu sayede toplantı notlarınızı bile alabilirsiniz.

Sonuç : Günlük çalışmalarınızı son derece kolaylaştıran bu ürün, evinden çalışanlar veya 3-4 kişilik ofisler için ideal.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli My LOG
Ürün Markası Teknikom
CHIP Online Notu
85
Bağlantı tipi USB
Desteklenen hat sayısı 1
Sabit disk alanı 7 MB
Türkçe dil desteği Var
Hızlı mesaj bırakma Var
Uzaktan erişim Var
Okuyucu Yorumları