Eksiksiz sistem güvenliği

Symantec’in Internet Security paketi, 2006 sürümüyle virüs, casus yazılım, yığın postalara karşı korumanın yanında, güvenlik duvarıyla da etkin bir sistem koruması sunuyor.

Norton Internet Security 2006 İnceleme
CHIP Online Notu 65

Yeni sürümün en büyük farkı, Windows Güvenlik Merkezi’ni devralan Norton Protection Center. Buradan eski güvenlik merkezinin uyarıları görülebildiği gibi, yeni çıkan virüslere karşı uyarılar da yapılarak, kullanıcının güncellemeleri edinmesi sağlanıyor. Yazılımda bulunan Anti Virus ve Anti Spam özellikleriyle Internet Security başlığındaki güvenlik duvarı, tek bir panel aracılığıyla kontrol ediliyor.Norton AntiVirus ve Norton AntiSpam içerisinde, önceki sürüme göre önemli değişiklikler bulunmuyor. Ancak genel koruma düzeyine baktığımızda, virüslerin yanında web üzerinden bulaşabilecek casus yazılımlar ve reklam araçları engelleniyor. Kurulumdan sonra tüm ayarlar açık şekilde çalıştığından, çok sayıda uyarı penceresi ekrana geliyor. Ancak yazılımlarınızı güvenlik duvarına bir kez tanıttıktan ve güncellemeleri yaptıktan sonra bu durum değişiyor.

Özetle

Her tip tehlikeye karşı koruma sağlayan tam bir güvenlik kalkanı. Ancak sürekli uyarılarla karşılaşmak sinir bozucu olabilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Norton Internet Security 2006
Ürün Markası Norton
CHIP Online Notu
65
Okuyucu Yorumları