İddialı bir Blu-ray oynatıcı.

Tasarımıyla ve içerdiği yenilikçi teknolojilerle en fazla dikkat çeken ürünlerden biri.

Panasonic DMP-BDT320 İnceleme
CHIP Online Notu 97
  • 3D desteği
  • Dikkat çekici tasarım ve slot-in yükleme
  • Değerli ek teknolojiler
  • Fiyatı yüksek bir ürün.

Televizyonların içine gömülü olan medya oynatıcılar veya ayrı olarak kullanılabilenler her ne kadar optik medyalı teknolojilerin önüne set çekse de halen Blu-ray medyaları pratik bir şekilde izlemenin en iyi yolu tartışmasız Blu-ray oynatıcılar. Sektörün öncülerinden olan Panasonic'in DMP-BDT320 ürünü ayrıcalıklı olan modeller arasında bulunuyor. Derin olmayan (18 cm) gövde yapısı sayesinde ince televizyon ve konsollarla mükemmel bir uyum sağlayan oynatıcı, aynı zamanda 27 cm gibi zarafet çerçevesinde bir yüksekliğe sahip.

Tasarımda kullanılan çizgiler de mükemmel ancak bizi donanım tarafı biraz daha fazla ilgilendiriyor. Kutusundan Touchpad'li bir kumanda ile beraber gelen Panasonic DMP-BDT320'de medya yüklemesi slot-in yapısında bir sürücüye yapılıyor. Araç teyplerindeki gibi çekmecesiz bir sistem. Tüm kontroller dokunmatik ve geliştirilen Adaptive Chroma teknolojisi sayesinde tüm görüntüler önceden işlenerek pürüzsüz hale getiriliyor. İlgimizi çeken en önemli detaylardan biri de Digital Tube oldu. Lambalı amfileri bilip de ses kalitesine tutkuyla bağlı olmayan yoktur. Panasonic, dijital olarak benzer bir deneyim sunuyor ve tam altı farklı ton seçeneği ile karşınıza geliyor. Panasonic DMP-BDT320 oynatıcının ağ desteği de var. VIERA Connect sayesinde ev ağınızda bulunan diğer medya kaynaklarından dosyaları kolaylıkla transfer ederek görüntüleyebilirsiniz. Öte yandan ön panelin sağında ve pek belli olmayan kapak açıldığında SD kart okuyucu ve USB girişi karşınıza geliyor. MKV ve benzeri birçok dosyayı bu şekilde görüntüleme şansınız da var.

Özetle

Panasonic DMP-BDT320 işlevsel bir ürün. Kesinlikle sıradan değil ve bünyesinde Panasonic'in deneyimlerine özgü farklı teknolojiler barındırıyor. Sınıfının en iyilerinden.

Alternatifleri

Televizyonunuz farklı bir markaysa aynı marka oynatıcı tercih etmeye çalışmak daha akıl karı bir hareket olabilir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Panasonic DMP-BDT320
Ürün Markası Panasonic
CHIP Online Notu
97
3D Desteği Var
USB Bağlantı Var
MKV Türü Destekleniyor
Bellek Kartı Okuyucu SD / SDHC / SDXC
Okuyucu Yorumları