Mira tasarımıyla sizi cezbedebilir.

Ev veya ofisiniz için şık bir kablosuz telefon arıyorsanız Mira tasarımıyla sizi cezbedebilir.

Philips Mira İnceleme
CHIP Online Notu 75
  • Ergonomik tasarım
  • Kolay kullanım
  • Ses kalitesi
  • Entegre telesekreter yok

Elektronik cihazlar her ne kadar üstün teknolojiye sahip olmaları ve kullanım kolaylığı sunmalarıyla öne çıksalar da, özellikle ergonomik tasarımları nedeniyle tercih ediliyorlar. Philips de elektronik cihazlarında tasarımla öne çıkmayı başaran markalardan biri elbette ve bu alandaki tecrübesini ürünlerine iyi bir şekilde aktarıyor. Test merkezimize gelen kablosuz telefonu Mira da bu ürünlerden biri olarak dikkat çekiyor. Ergonomik tasarımıyla beğendiğimiz Mira kablosuz telefon, hem ofis hem ev için tercih edilebilecek yapıda.

Cihazla ilgili ayrıntılara geçecek olursak, Mira ile ilgili söyleyeceğimiz ilk şey fazlasıyla şık bir tasarıma sahip olduğu olacaktır. Kablosuz yapıya sahip olan Philips Mira, uzun süren telefon sohbetlerinde kulağınızı rahat tutan ve elinize tam oturan bir tasarıma sahip. Beyaz renkli dış gövdesi ve gri renkli iç bölümü ile görsel zenginlik sunan Mira, parlak dış kaplamasıyla parmak izlerine de engel olabiliyor. İç yüzeyinde tuş takımını bulunduran Mira, 2 satırlık bir siyah beyaz bir ekrana da sahip. Menü yapısıyla oldukça kolay kullanılabilen telefon, pek çok dil seçeneğinin yanında elbette Türkçe dil desteği de sunuyor. Kabloları bağladığınız noktada akıllı kablo yönetimi sağlayan kanallara da yer verilmiş olan telefon, 8 saat şarj süresiyle birlikte 16 saate kadar konuşma ve 250 saate kadar da bekleme süresi sunuyor.

Yaptığımız aramalar sonucunda oldukça tatmin edici seviyede bir ses kalitesi sunduğunu söyleyebileceğimiz Mira'nın, eller serbest modu da bulunuyor. Dahili hoparlörleri sayesinde ahizeyi kulağınıza götürmeden rahat bir görüşme yapma imkanı sunan Mira, 100 kişilik telefon rehberi için de yeterli bir dahili hafıza sunuyor. Ancak Mira'da dahili bir telesekreterin bulamadığımızı da söylememiz gerek.

Özetle

Philips Mira'nın ev ve ofis için şık bir görünüme sahip kablosuz telefon arayanlardan tarafından beğenileceğini düşünüyoruz.

Kimler Almalı

Evine veya iş yerine şık bir masaüstü telefon satın almak isteyen kullanıcılar mutlaka yakından incelemeli.

Alternatifleri

Philips Mira'nın dahili telesekreteri bulunmuyor. Eğer sizin için telesekreter önemliyse farklı modelleri incelemenizde yarar var.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips Mira
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
75
Ekran 1.6 inç (2 satırlı)
Hafıza 100 isim ve numara
Konuşma Süresi 16 saate kadar
Bekleme Süresi 250 saate kadar
Şarj Süresi 8 saat
Okuyucu Yorumları