Power2Go 4

Yazmak, rip’lemek, silmek ve dosyaları CD veya DVD medyaya kopyalamak Power2Go 4’ün becerileri arasında yer alıyor. Sorunsuz kısa süreli bir kurulum ve başarılı yardım dosyaları ile Power2Go 4 kullanıcısını arayüze ısındırıyor.

Power2Go 4 İnceleme
CHIP Online Notu 79

Yazma kontrollerinin büyük simgelerle ve başarıyla konumlandırılması sayesinde temiz bir arayüze sahip olan programda, diğer modüllerin simgeleri de etkili ve anlaşılır şekilde hazırlanmış. Power2Go 4 çok çeşitli formatları destekliyor. Bunlar veri, ses ve video CD’leri ve karma mod olarak sıralanıyor. Program aynı zamanda açılış diski, MP3 CD’si, (S)VCD ve DVD oluşturabiliyor. Tıpkı Nero’da olduğu gibi Power2Go 4 de Express ve Expert adlı iki farklı modda çalışmanızı mümkün kılıyor. Expert modundaki görünüm Ahead ve Roxio’nun tasarımını andırıyor. Ancak Power2Go 4 tasarımda benzerliği yakalasa da işlevsellik anlamındaki eksiklikler kullanımda göze çarpıyor. Programın yenilikçi yanı ise Express modda gizli. Power2Go4’ün öne çıkan özelliklerinden diğeri de InstantLayer. Bu modda 8,5 GB veriyi çift katmanlı DVD’lere yazabiliyorsunuz.

Özetle

Power DVD ile başarısını kanıtlayan Cyberlink, Power2Go 4’te bekleneni veremiyor. İşlevsellik bakımından yetersiz olan programın spesifik yanları bazı kullanıcılar için faydalı olabilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Power2Go 4
Ürün Markası Power2Go
CHIP Online Notu
79
Okuyucu Yorumları