Sabit Diskinizi Kopyalayın

DriveCopy 4, isminden de anlaşılabileceği gibi, sadece tek bir işlemi gerçekleştiriyor. Ancak onu da gerçekten çok iyi yapıyor. Bu program bir sabitdiskin içindeki dosyaları işletim sistemi ile birlikte bir başka diske kopyalayabiliyor.

Powerquest Drive Copy 4 İnceleme
CHIP Online Notu 80

İlk bakışta çok zor bir işlem gibi gözükmese de,Windows’un çalışırken kendisinin kopyalanmasına izin vermediği düşünülünce işlemin zorluğu ortaya çıkıyor.DriveCopy, eski disk ile yenisi arasında birebir bir kopyalama yaptığı için kopyalamanın hemen ardından yeni disk de eskisi gibi anında bootable olarak kullanılabiliyor. İşletim sistemininde kopyalanması için tabi ki program MS-DOS altında çalışıyor. Ancak Windows stili arabirim DOS’a alışık olmayan kullanıcılara fazla yabancılık çektirmiyor.4. sürüme yeni eklenmiş bir özellik sayesindeyse, kurulum sırasında disket yerine sabitdiskin kullanılması mümkün oluyor. Yararlı ama belki sadece bir kere kullanılacak bir yazılım için fiyatı biraz yüksek.Yine de yeni bir sabitdisk aldığınızda saatlerce sürecek olan sistemin ve programların baştan kurulması ve kişisel ayarlarınızın yapılması işleminden sizi kurtarabilir.

Özetle

Sınıfında en iyilerden biri. Doğrusunu söylemek gerekirse program kusursuz çalışıyor ve ödenen parayı da hakediyor. Eğer bilgi işlem sorumlusuysanız mutlaka edinin, size zaman
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Powerquest Drive Copy 4
Ürün Markası Powerquest
CHIP Online Notu
80
Okuyucu Yorumları