Resim ve Ses Bir Arada

Pretek DC-530, birden çok fonksiyonu üzerinde barındıran yeni nesil bir ürün. Ürün, hem bir dijital kamera hem de bir MP3 player olma özelliğine sahip.

Pretek DC-530 İnceleme
CHIP Online Notu 68

Üzerinde taşıdığı 2 MB Flash bellek ile 32 adet resim çekebilen Pretek, ergonomik yapısı ile de göze çarpmasını biliyor. İyi tasarlanmış bir cihaz olan Pretek'in ne yazık ki bazı eksiklere sahip olduğunu söylemeden edemeyiz. Örneğin cihaz üzerinde bulunan 2 MB Flash bellek yetersiz. Yani MP3 player özelliğine sahip olan cihaz, bu bellek ile sizi bu zevkten maruz bırakıyor. Ama bu sizi korkutmasın, çünkü bellek artırabilmek için harici bir bellek yuvası var. Yani daha yüksek bir belleğe sahip olmak için ekstradan bir bellek kartı almalısınız. 640x480 piksellik çözünürlükte resim çeken Pretek DC-350, 2 adet kalem pil ile çalışıyor.Güç ihtiyacını USB arabiriminden alabilen ürünün, üzerindeki flash'ı sayesinde ışıksız çekimlerde kullanıcıya sorun yaşatmaması bir avantaj. Ayrıca Web Cam olarak da kullanılabilen Pretek, ses kaydı da yapabiliyor. Son olarak, 91x80x35 mm boyutundaki cihazın, uygun fiyatı ve fonksiyonlarının çeşitliliği sayesinde ilgimizi çekmeyi başardığını söyleyebiliriz.

Özetle

Pretek DC-530, özellikleri bakımından beğenimizi kazanmayı başardıysa da yetersiz belleğinin kullanıcılar açısından çok önemli bir dezavantaj oluşturacağı da bir gerçek.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Pretek DC-530
Ürün Markası Pretek
CHIP Online Notu
68
Okuyucu Yorumları