Tüm sisteminizi yedeklemek onun işi

Profesyonel bir yedekleme çözümü olan ShadowProtect ile verileriniz ve tüm sisteminiz güvende olacak

ShadowProtect 4.2 İnceleme
CHIP Online Notu 91

Hemen hemen hepimiz bilgisayarımızda önemli verilerimizi depoluyoruz. Ancak PC'nizdeki verilerin her zaman bıraktığınız yerde kalma garantisi yok; donanımsal veya yazılımsal bir sorun, herhangi bir dış etken saatlerinizi, günlerinizi verdiğiniz verinizi bir anda yok edebilir.

StorageCraft'ın yedekleme çözümü ShadowProtect, işletim sisteminizi ve tüm diskinizi yedeklemeyi çok kolay bir hale getiriyor. Yazılımı kullanarak oluşturduğunuz imaj dosyasını bir sanal disk olarak kullanabiliyorsunuz. Bu sayede yedek imajınızın içinden dosyaları tek tek çıkartmanız mümkün oluyor. Yedek imaj dosyasını, ağ sürücüleri, SAN, NAS, iSCSI, SCSI, USB, CD/DVD Blu Ray yada FireWire gibi birçok ortama aktarmanız mümkün.

Programla yaklaşık 38GB'lık alanı dolu olan C sürücümüzü aynı fiziksel disk üzerindeki farklı bir bölüme yedeklememiz, sadece 17 dakika sürdü. Tam bir yedeklemeden sonra yedeklerinizi artımlı olarak yapabiliyorsunuz, bunun anlamı farklı zamanlara ait yedekleri aynı anda fazladan disk alanı harcamadan barındırabilmeniz. Artımlı yedekleme işi, tam yedeklemeye göre çok daha kısa sürüyor. Programın arayüzü, yapılan her işlemi ve geçmişi detaylı olarak görmenize olanak sağlıyor.

ShadowProtect, sisteminizi başlatamadığınız durumlarda üzerinden önyükleme yapabileceğiniz bir onarım aracı da sunuyor. Bunun yanında imaj dosyalarınızı farklı donanıma sahip bir PC'ye de geri yükleyebiliyorsunuz. Kurtarma ortamı Windows Server 2008 veya Windows Server 2003 üzerinde çalışıyor (seçiminize bağlı).

Özetle

Kullanımı son derece kolay ve anlaşılır olan ShadowProtect ile yedekleme işlerinizi otomatik hale getirebilirsiniz. Yazılım, Donanım Bağımsız Geri Dönebilme, gerçek VSS desteği ve VirtualBoot gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli ShadowProtect 4.2
Ürün Markası StorageCraft
CHIP Online Notu
91
Okuyucu Yorumları