Bilgisayarınızın eğlence merkezi

Showshifter 2, bilgisayarınızın DVD filmleri, CD’leri, video ve ses dosyalarını şık bir arabirim ile televizyon ekranında görüntüleyebilmesi için hazırlanmış bir yazılım.

SHOWSHIFTER 2 İnceleme
CHIP Online Notu 68

Ayrıca normalde PC’den gelen görüntünün düşük çözünürlüklü televizyon ekranına aktarılmasından kaynaklanan bulanık ve titrek görüntünün önüne geçmek için de özel bir arabirim sunuyor. Okunaklı ve menüler arasında gezinmesi bir hayli kolay olan arabirimi standart bir klavye ya da fare ile kullanabileceğiniz gibi, universal bir uzaktan kumanda ile kullanmanız da mümkün oluyor. Uygulamanın kolay kullanımına karşın zaman zaman takılması rahatsız edici olabiliyor. Yazılımın özelliklerinden tam olarak yararlanabilmeniz için sisteminizde uygulama tarafından desteklenen bir TV kartı bulunması gerekiyor. Bilgisayarınızı bir dijital kayıt aracı olarak kullanmak isterseniz en az 800MHz hızında bir Pentium III işlemciye ve 20GB boş disk alanına sahip olmalısınız. Bu şekilde canlı televizyon yayınını istediğiniz bir zaman dondurup, geri döndüğünüzde kaldığınız yerden seyredebiliyorsunuz.

Özetle

Bilgisayarınızı televizyon ile birlikte kullanmanın en iyi yolu. Ancak evde sırf bu işlem için ayıracak bir bilgisayarı olmayanlara ve televizyon seyrederken de PC başında olmak istemeyenlere çekici gelmeyebilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli SHOWSHIFTER 2
Ürün Markası Showshifter
CHIP Online Notu
68
Okuyucu Yorumları