Showshifter DVB

Windows XP’nin Media Center sürümünün duyurulması ile Microsoft manşetlerde yer alsa da aslında Showshifter firması yıllardır bu pazarda kullanıcılara hizmet veriyor. Hatta en son sürüm olan Showshifter 3 artık DVB sürümü ile dijital video kartlarını da destekliyor.

Showshifter DVB İnceleme
CHIP Online Notu 71

Yazılımın kurulumu eski sürümlerle aynı şekilde gerçekleşiyor. Yani hala çok fazla profesyonel olmayan kullanıcıların kafalarını karıştıracak kadar zor. Showshifter, TV kartları ve video yakalamayı destekliyor. Uzaktan kontrol çözümü için ise kendi sitesinden Marmitek X10 adlı ürünün satışını yapıyor. Bu kontrol yazılım ile de tam uyumlu. Showshifter’ın ayarları her ne kadar Intervideo'ın Home Theatre’ı kadar kolay olmasa da arabirimi daha önceki sürümlerde olduğu gibi büyük simgeler içeriyor ve kullanıcı dostu. Bu özellikle TV ekranında kullanımı oldukça kolaylaştırıyor. Yazılımın ana menüsü TV, DVD, CD, resim ve Jukebox özellikleri içeriyor.Microsoft'un şık efektlerle süslenmiş kullanımı kolay arabirimine karşın Showshifter, daha az sistem gücüne ihtiyaç duyması ile ön plana çıkıyor.

Özetle

Showshifter Microsoft Media Center kadar kullanışlı değil. Diğer taraftan yeni bir bilgisayar almanıza gerek kalmadan da kullanabiliyorsunuz. Yine de kendi Media PC’nizi oluşturmak için mükemmel bir yazılım.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Showshifter DVB
Ürün Markası Showshifter
CHIP Online Notu
71
Okuyucu Yorumları