En kolay İngilizce

Türkiye’de orijinal yazılım kullanımını artırmak için çeşitli kampanyalarla farklı markaların yazılımlarını makul fiyata sunan Eurosoft, bu kez Soft English ile karşımızda.

Soft English İnceleme
CHIP Online Notu 77

Dil öğrenmek son derece önemli olmakla birlikte, çoğu zaman insanları zorlayan bu süreç bilgisayar desteğiyle oldukça kolaylaşıyor. Türkiye’de orijinal yazılım kullanımını artırmak için çeşitli kampanyalarla farklı markaların yazılımlarını makul fiyata sunan Eurosoft, bu kez özellikle ilköğretim çağındaki çocuklar için geliştirdiği Soft English ile karşımızda. Soft English -English For Children- etkileşimli temel İngilizce eğitim seti, toplam 3 CD’den oluşuyor. 1.CD’de İngilizceye sağlam bir başlangıç yapmak için gereken dersler bulunuyor. Temel kavramlar, temel diyaloglar, temel dilbilgisi kuralları ve bin kelimelik multimedya bir sözlük içeren ilk CD’yi, sokaklarında dolaşabileceğiniz, evlerin içine girerek eşyalara dokunabileceğiniz sanal bir kent bulunan 2. CD takip ediyor. 3.CD’de ise kısa ve uzun çeşitli öykülerden oluşan sesli ve etkileşimli ‘Stories’ bölümü bulunuyor. Soft English esas olarak ilköğretim 5. sınıfa kadar, çocukları n İngilizce başlangıç yapmaları için hazırlanmış. Özellikle 4. ve 5. sınıftaki öğrencilerin zorunlu İngilizce derslerinde bu set kullanılarak eğitimleri desteklenebilir. Ses ve yazı alıştırmaları bu öğrenciler için çok yararlı olabilir.

Özetle

İnternet desteği de bulunan program ile ilköğretim çağındaki yakınları nızın İngilizce eğitimine katkıda bulunmak için maliyeti düşük bir yöntem.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Soft English
Ürün Markası S-Media
CHIP Online Notu
77
Okuyucu Yorumları