Hightech Cep Telefonu

Onun adı T610. Yani rakiplerinin korkulu rüyası. Neden diyeceksiniz, sebebi ortada. T610 gerek multimedya özellikleri gerekse de zengin fonksiyonları ve ergonomisi ile rakiplerinden çok daha farklı bir telefon.

Sony Ericsson T610 İnceleme
CHIP Online Notu 82

GPRS, HSCSD, E-posta istemcisi, MMS, WAP, kızılötesi ve PC’nizdeki MS Outlook programıyla senkronizasyon T610’un özelliklerinden sadece birkaçı. Kablosuz haberleşmeyi sağlayan Bluetooth işlevini de unutmamak gerekiyor. Üzerinde bir de entegre kamera bulunduran T610, alüminyum kasası ile daha elinize aldığınız anda bir sağlamlık hissi uyandırıyor. 29 x 35 mm genişliğinde bir görüntü ekranına da sahip olan bu telefon, 128 x 160 piksel çözünürlükte 65536 renkli, oldukça parlak ve kontrast düzeyi de başarılı görüntüler verebiliyor. Bu avantajı, kamera ile çeşitli modlarda çekebileceğiniz resimleri izlerken en iyi şekilde kullanabiliyorsunuz.

Özetle

Daha sayamadığımız birçok zengin fonksiyona sahip olan T610, başarılı ergonomisi, kaliteli bileşenleri ve kolay kullanımı ile rakipleri arasından bir adım öne çıkmayı başarıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sony Ericsson T610
Ürün Markası Sony
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları