Eski kaset ve plaklarda kalmış şarkıları kurtarın

Doğru yazılımı kullandığınızda bilgisayarınızı eski kaset ya da plaklardaki şarkıları dijital ortama, yüksek bir kalitede aktarabilecek bir cihaza dönüştürebilirsiniz.

STEINBERG CLEAN 5 İnceleme
CHIP Online Notu 77

Steinberg'in Clean yazılımının en son sürümü olan 5 ise bunun için iyi bir tercih olabilir. Yazılımın dört ana bölüme ayrılmış arabirimindeki ilk bölüm, seslerdeki çatırtı ve cızırtı gibi kirlilikleri temizleme işlemini üstleniyor. İkinci bölüm ise kullanıcıya biraz daha gelişmiş özellikler sunuyor. Buradan üst frekansları artırmak, stereo efektini güçlendirmek ve reverb gibi işlemleri uygulayabiliyorsunuz. Bu ayarlar her ne kadar etkili olsalar da yine de oldukça dikkatli kullanmak gerekiyor. Çünkü çok fazla uygulanması seste bozulmalara yol açabiliyor. Üçüncü bölümde ise ses kalitesini artırmak
için gerekli araçlar yer alıyor. Buradaki gelişmiş araçlar kaliteyi fark edilebilir bir derecede etkiliyor. Üstelik bunun için tek yapmanız gereken sadece AutoClean tuşuna tıklamak. Elle de ayar yapabileceğiniz bu bölümü geçtikten sonra kullanabileceğiniz 4. bölüm ise temizlenmiş parçaların CD ya da DVD’ye yazılması işlemini gerçekleştiriyor. Tüm bu işlemleri baştan sona sırasıyla yapmak için ise IntelliAssistant size yardımcı olabiliyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli STEINBERG CLEAN 5
Ürün Markası Steinberg
CHIP Online Notu
77
Okuyucu Yorumları