Kendi müzik stüdyonuzu kurun

Steinberg Studio Case daha önce bilgisayarda hiç müzik yapmayı denememiş olanların bile ihtiyaç duyacağı tüm araçlardan kolaylıkla yararlanabilmenizi sağlıyor. Aslında paket, orijinallerinin “Lite” sürümü niteliğindeki sadeleştirilmiş araçları bir araya getiriyor.

Steinberg Studio Case İnceleme
CHIP Online Notu 65

Ancak bu içerik bile tam donanımlı bir stüdyoda kayda girmeden önce son düzenlemeleri yapabilmeniz için yeterli.Stüdyo kiraladığınızda her modüle alışmaya çalışırken kaybedeceğiniz süre, müzik yapmaya kalan değerli zamanı azalmasına neden olur. Paketteki Cubase SE, müzik endüstrisinde standart olarak kullanılmaya başlanan Cubase’in sınırlı sürümü.G roove Agent SE’de, müzik türü, davul seti gibi ayarlar var.V irtual Guitarist Electric Edition SE ve HALion SE de pakete eklenmiş.İkinci program, Wizoo Composer Library’den yararlanabiliyor. Yani HALion ve Soundfont import özellikleri sayesinde HALion’un tam sürümünü edinmek için ek masrafa gerek kalmadan milyonlarca sample’a rahatlıkla erişebilirsiniz.

Özetle

Studio Case şimdiye dek piyasaya çıkan en kapsamlı ve kullanışlı stüdyo paketi. Yine de karar vermeden önce gerçekten ihtiyaç duyacağınız özellikleri sıralayın ve Studio Case’i benzerleriyle karşılaştırın.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Steinberg Studio Case
Ürün Markası Steinberg
CHIP Online Notu
65
Okuyucu Yorumları