Tchibo Elektronik Atlama İpi İnceleme

Sporcular bu ürünü çok sevecek! İp atlarken ne kadar kalori yakıyorsunuz? Cevabı bu incelemede gizli

Tchibo Elektronik Atlama İpi İnceleme
CHIP Online Notu 81
  • Alarm sistemi
  • Yaktığınız kaloriyi görmek motive edici
  • Pratik kullanım
  • Ayarlanabilir ip boyu
  • Tutacaklar kayabiliyor

Biliyoruz, teknoloji dünyasında çok sayıda ürün olsa da, özellikle son kullanıcı tarafında ilgi odağını akıllı telefonlar oluşturuyor. Ancak mümkün mertebe ilginç ürünleri incelemeye ve sizlerle paylaşmaya da çalışıyoruz. Bugün de bunlardan biri hakkında konuşacağız. Bugün Tchibo'nun ilginç bir ürününe yakından bakacağız.

Tchibo, her ne kadar kahveleriyle ünlü olsa da, bir o kadar da mağazalarında ev sahipliği yaptığı çeşitli ürünleriyle biliniyor. Hatta öyle ki, giyimden mobilyaya, mutfaktan hobi ürünlerine kadar geniş bir yelpazesi mevcut. Bunlardan biri de bizim radarımıza yakalandı. Sporcular şimdi ekran başına! Zira bugün Tchibo Elektronik Atlama İpi'ni değerlendiriyoruz.

İp atlarken ne kadar kalori yakıyorsunuz?

İp atlarken ne kadar kalori yakıyorsunuz?

Sporcuların daha önce benzer ürünleri gördüğünü tahmin etmek güç değil. Sayaçlı Atlama İpi olarak da bilinen bu cihazlar, özellikle düzenli antrenman yapan bireylerin sevgilisi. İp atlarayak formda kalmak veya egzersizlerden önce ısınmak için gayet ideal bir araç olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Tchibo Elektronik Atlama İpi, 3 metre uzunluğunda. 360 derece dönebilen tutacak başlıkları ve ona bağlı plastik tutacakları var. Elbette cihazın en büyük esprisi, siz ip atlarken sizi takip edebilmesi. Üzerindeki LCD ekranı ile atlama sayınızı ve efor sırasında harcadığınız kaloriyi gösterebiliyor. Ayrıca bir alarm fonksiyonu da mevcut. Spor sürenizi ölçebiliyor ve sınırladığınız sürede sizi alarmla haberdar ediyor. Süre değil de, set tekrarına göre de programlayabiliyorsunuz isterseniz. Bu arada ipin uzunluğu 3 metre mesafede olsa da, siz ip uzunluğunu istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Motive edici bir cihaz

Motive edici bir cihaz

Cihazın özellikleri hemen hemen bu kadar. Şimdi bunları bir kenara koyup kendi deneyimlerimizi anlatacak olursak, fazlasıyla etkili bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. İp uzunluğu da gayet yeterli; dediğimiz gibi zaten onu ayarlayabiliyorsunuz. Atlarken size sıkıntı çıkartmıyor, rahat bir kullanıma sahip. Set tekrarlarınız ne kadarsa, neredeyse kesintisiz atlamanız mümkün. Spor sonunda yaktığınız kaloriyi öğrenebilmek de işin motive eden yanı oluyor.

Cihazın dezavantajı olarak ise şunu söyleyebiliriz: Tutacaklar kaydırmama konusunda yetersiz kalıyor. Özellikle uzun soluklu çalıştığınızda, terden elinizden kayması mümkün. Tutacaklarda farklı bir malzeme tercih edilse daha iyi olurmuş demeden geçmeyelim.

Özetle

Sonuç olarak ip atlamak sizi formda tutar. Düzenli antrenman yapmak ve kondisyonunu formda tutmayı tercih edenler Tchibo Elektronik Atlama İpi'ni tercih edebilirler. Bu ürünün fiyatı Tchibo'da 50 TL dolaylarında. Elbette benzer çok sayıda farklı ürün de var. Onlara da yakından bakabilirsiniz. Ancak hemen hemen pek çoğu benzer yapıda.

Kimler Almalı

Özellikle sporla uğraşanlar, formda kalmayı sevenler ve ip atlarken ne kadar kalori yaktığını bilmek isteyenler Tchibo Elektronik Atlama İpi'ni tercih edebilirler.

Alternatifleri

Piyasada çok sayıda benzer sayaçlı atlama ipi bulunuyor. Bunların fiyatları da hemen hemen birbirine yakın. Onları da inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Tchibo Elektronik Atlama İpi
Ürün Markası Tchibo
CHIP Online Notu
81
İp Uzunluğu 3 metre
LCD Ekran Var
Alarm Sistemi Var
Kalori Hesaplama Var
Okuyucu Yorumları