Ekranda Gördüğünüz Herşey

TechSmith'in SnagIt programı, basit anlatımla, kullanıcılara ekran görüntüsü yakalamada yardımcı olabilen bir araç. Daha önceki sürümlerinde de oldukça güçlü özelliklere sahip olan program, bunlara yenilerini de eklemiş.

Techsmith Snagit 6 İnceleme
CHIP Online Notu 66

6.sürümünde, Microsoft’un DirectX teknolojisini kullanan oyunlardan ve DVD filmlerinden de görüntü alabilmek mümkün oluyor.P rogramın web yakalama aracı ise, belirli bir web sayfasındaki ya da sitedeki tüm resimlerin indirilmesini de sağlayabiliyor. Tüm ekranı, bir menüyü, tek bir pencereyi ya da tamamen serbest bir şekli yakalayabilen SnagIt, bu resimlerin basılmasına ya da e-mail olarak gönderilebilmesine de yardımcı olabiliyor. Resim formatı olarak ise BMP, GIF, JPEG, PCX, PNG, TGA ve TIF destekleniyor. Ayrıca yeni sürümde, bu özelliğe bir ön izleme penceresi de eklenmiş. Hataların düzenlenmesi için SnagIt Studio, resimlerin kesilmesi, döndürülmesi, üzerlerine efekt uygulanması ve diğer düzenleme işlemleri için gerekli temel araçları da sağlıyor. SnagIt'in video yakalama fonksiyonu ise ekrandaki hareketleri AVI dosyası olarak kaydedebiliyor.

Özetle

Ekranda gördüğünüz her görüntüyü yakalayabiliyor. Ancak, daha önceki sürümlerden birini kullanıyorsanız, güncellemeye çok da gerek yok.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Techsmith Snagit 6
Ürün Markası Techsmith
CHIP Online Notu
66
Okuyucu Yorumları