Taşınabilir kablosuz bir Router.

Seyahatlerinizde rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bir kablosuz Router.

Tenda W150M İnceleme
CHIP Online Notu 72
  • Ultra taşınabilirliği
  • Kurulum ve kullanım kolaylığı
  • Ağ performansı
  • Malzeme kalitesi

Sık sık seyahat eden ve bulunduğunu yerde kablosuz ağ erişiminde sıkıntılar yaşayanlara özel olarak geliştirilmiş bir cihaz olan Tenda W150M, oldukça fonksiyonel. Portatif yapısı ve pratik kullanımıyla her an yanınızda taşıyabileceğiniz bir kablosuz AP/Router olan Tenda W150M, 150 Mbps'ye kadar kablosuz bağlantı hızı sunuyor. Çeşitli uygulamalar için çoklu fonksiyonel yapısı sayesinde farklı modlarda çalışmanıza olanak tanıyan cihaz, kolay kurulumuyla da başarı gösteriyor.

Avucunuzun içine yerleşebilecek boyutlara sahip olan Tenda W150M, üzerinde bir USB ve Ethernet arabirimi bulunduruyor. Bu USB bağlantısıyla güç verebildiğiniz cihaz, hemen çevredeki kablosuz bağlantıları yakalıyor ve onlar üzerinden yeni bir ağ oturumu başlatıyor. Üzerindeki Ethernet arabirimi sayesinde kablolu ağları kablosuz yapıya dönüştürebilmenize de olanak tanıyan cihaz, üzerinde yer görebileceğiniz "Mode" butonu ile de farklı modlar arasında geçiş yapabiliyor. AP, Client + AP, WDS + AP, WISP Router, Wireless Router modlarını destekleyen Tenda W150M; böylece kablosuz ağları paylaştırabiliyor, IPTV set-top box'lara bağlanabiliyor, kablosuz Router olarak kullanılabiliyor, yerel ağlarda çalışabiliyor ve kablosuz ağ bağlantınızın kapsama alanını genişletebiliyor.

Özetle

Ultra taşınabilirliği ve kurulum ile kullanım kolaylığı sağlamasıyla avantaj yaratan Tenda W150M, özellikle zayıf sinyalleri kuvvetlendirebilmesiyle dikkat çekici.

Alternatifleri

Tenda W150M'nin yanı sıra yine Tenda tarafından gezgin kullanıcılara sunulan A5 Wireless N150 Travel Router'ı da inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Tenda W150M
Ürün Markası Tenda
CHIP Online Notu
72
Arayüz 10/100M LAN/WAN
Standart IEEE 802.11 b/g/n; IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Veri Hızı 150 Mbps
Frekans 2.4 GHz
Güvenlik 64-/128-bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK
Boyutlar 102.9 x 63 x 18 mm
Okuyucu Yorumları