Şarj problemini ortadan kaldırın.

Telefonunuzun şarjıyla başınız dertteyse bu cihazla sorunu çözmeniz mümkün!

CHIP Online Notu 85
  • Kullanım kolaylığı
  • Tak ve çalıştır
  • Yeterli şarj kapasitesi
  • Ekranı yok
  • Daha hızlı şarj olabilirdi

Başarılı cep telefonu aksesuar üreticilerinden Ttec, akıllı telefon ve tabletlerin en büyük sorunu olan şarj problemine de el atmayı elbette ihmal etmemiş. Bu yönde başarılı bir çözüm sunan Ttec, EasyCharge Smart isimli portatif şarj cihazını geliştirerek kullanıcılara sunuyor. Kompakt ve hafif tasarıma sahip olan EasyCharge Smart, küçük boyutları ve yüksek güç kapasitesi ile mobil durumlarda aynı anda iki cihazı birden şarj edebiliyor. Hızlı ve etkin bir kullanım sunan cihaz, böylece zamansız biten cep telefonu şarjları karşısında büyük bir kolaylık sağlayacak türde. Eğer telefonunuzun şarjıyla başınız dertteyse EasyCharge Smart sizin de işinize yarayabilir. Şimdi cihaza daha yakından bakalım.

Kompakt tasarım

Şık ve kompakt bir tasarıma sahip olan EasyCharge Smart, küçük bir kutu görünümünde. Kızaklı bir yapıya sahip olan cihaz, kızağını kaydırdığınızda batarya kısmını ortaya çıkartıyor ve burada USB ve microUSB kablolarıyla bizleri karşılıyor. Böylece yanınızda akıllı telefon ve tabletinizin kablosunu taşıma derdini ortadan kaldıran EasyCharge Smart'ta, elbette cihazınızın orijinal kablosunu kullanmanız gerekebileceği için USB portuna da yer verilmiş. Böylece telefonunuzun konnektörü microUSB formunda değilse, kendi kablosunu kullanarak da şarj edebilmenizi mümkün kılıyor.

USB portunun hemen üzerinde dört adet LED gösterge bulunduran EasyCharge Smart, bu LED'lerle bataryanın ne kadarının dolu olduğunu anlamanızı sağlıyor. Cihazı salladığınızda aktif olan LED'ler eğer yanmıyorsa batarya tamamen dolu demek. Bir LED açıksa %25'i, iki LED açıksa %50, üç LED açıksa %75 ve dört LED açıksa %75'ten fazlasının dolu olduğunu anlayabiliyorsunuz. Elbette burada bir ekran bulunsa kullanım çok daha etkili olabilirmiş. Böylece bataryanın doluluk oranını rahat bir şekilde görebilecekken aynı zamanda şarj sırasında da işlemin ne kadar zaman alacağını öğrenebilirdik.

Telefonunuzu her yerde şarj edin

5600 mAh batarya kapasitesine sahip olan EasyCharge Smart, böylece en yeni ve güçlü akıllı telefonları tek başına iki kez şarj edebilecek yapıya sahip. Samsung Galaxy S4 ve HTC One gibi akıllı telefonları göze alırsak, 2200 ila 2600 mAh'lik bataryalı telefonlarla kullandığınızda, EasyCharge Smart'la oldukça rahat edeceksiniz gibi görünüyor. Fakat işin içine tablet de girdiğinde EasyCharge Smart'ı daha sık şarj etmek durumunda kalabilirsiniz. Yurt dışında daha yüksek kapasite seçeneklerini görmek mümkün.

Aynı anda yalnızca tek bir cihazı şarj edebildiğiniz gibi, elbette iki farklı cihazı da EasyCharge Smart'a bağlamanız mümkün. Böylece telefon ve tabletinizi aynı anda şarj edebiliyorsunuz. Tek cihaz şarj ettiğiniz durumlarda 2A ile hızlı şarj yapan cihaz, elbette çoklu şarj durumunda bu hızı paylaştırmak durumunda kalıyor.

Her şeyden önce EasyCharge Smart'ı kullanmak için önce bataryayı tamamen doldurmanız gerekiyor. Peki, boş bir EasyCharge Smart bataryasını ne kadarda dolduruyorsunuz? Bunun için cihazı yaklaşık 6 – 7 saat yalnız bırakmak durumundasınız. Bu noktada yurt dışında EasyCharge Smart ile aynı işi yapan 18000 mAh'lik ürünlerin olduğunu ve 11 saatte tam doluluk oranına ulaşabildiğini söyleyebiliriz. Bu nedenle EasyCharge Smart'ın biraz daha geliştirilebilir olduğu açık. Ancak bu haliyle de fazlasıyla işlevsel olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak cihazın 99 TL'den satışa çıktığını ve Tesan İletişim tarafından 2 yıllık garantiye sahip olduğunu da söyleyelim.

Özetle

Mobil ortamlarda telefonunuzun şarjıyla boğuşmak kurtulabilmenizi sağlayan EasyCharge Smart, rahat bir şekilde kullanılıyor. Aynı anda iki farklı cihazı şarj edebilmesiyle de başarılı olan cihaz, 5600 mAh'lik bataryasıyla da iyi bir seviyede.

Kimler Almalı

Cep telefonu şarjının olur olmadık zamanlarda bitmesinden sıkılan kullanıcıların ihtiyacını karşılayabilecek olan EasyCharge Smart, mobil durumlarda şarj sıkıntısı yaşamak istemeyenlere hitap ediyor.

Alternatifleri

EasyCharge Smart'ın elbette farklı rakipleri yok değil. Daha düşük kapasiteli ve farklı fiyatlara sahip ürünleri görebilirsiniz. Ayrıca yurt dışında daha yüksek kapasiteli ve gelişmiş ürünler de mevcut. Bunları da inceleyebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Ttec EasyCharge Smart
Ürün Markası Ttec
CHIP Online Notu
85
Giriş USB (DC5V-1A Maks.)
Çıkış Tek DC5V-2.1A, Çift DC5V-1A + 1.2A (USB)
Kapasite 5600 mAh (Li-on batarya)
Boyutlar 24 x 58 x 86 mm
Ağırlık 160 gr.
Okuyucu Yorumları