Near Field Audio teknolojili hoparlör.

Akıllı telefonunuzdaki şarkıları özgürlüğe kavuşturmak için kullanışlı ve kaliteli bir çözüm.

Ttec MagicBox İnceleme
CHIP Online Notu 98
  • Ses kalitesi
  • Mat malzemeli siyah renkli tasarımı
  • Kullanım kolaylığı
  • Windows Phone 8 desteği yok

Ofiste çalışırken müzik dinlemeyi seviyor, ancak çevrenizden tepki almamak için hoparlörlerden uzak durmak zorunda kalıyorsanız; akıllı telefon sahibiyseniz ve kulaklıklara sığamıyorsanız sizin için "sihirli" bir haberimiz var. Akıllı telefon ve bilgisayar aksesuarları konusunda uzman Ttec tarafından geliştirilmiş sihirli bir kutu olan MagicBox, tam olarak size hitap eden bir ürün. Kablosuz, mobil ve ses kalitesiyle gittiğiniz her yerde ister akıllı telefonunuzdan, ister bilgisayar veya diğer ses kaynaklarından müzik dinlemenizi sağlayacak olan MagicBox, oldukça da kullanışlı. Dilerseniz MagicBox'ı biraz daha yakından tanıyalım.

Müzikseverlere kablo ve Bluetooth gibi bağlantıları kullanmak zorunda bırakmayan, herhangi bir kurulum gerektirmeden müzik keyfi yaşayabilmelerini sağlayan MagicBox, yüksek sesli müzik keyfi sunmasıyla tanınan bir kablosuz hoparlör. Tasarımıyla oldukça şık görünen cihaz, iOS ve Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerle kusursuz bir şekilde çalışıyor. Peki, MagicBox bunu nasıl yapıyor? Near Field Audio (Yakın Alan Ses) teknolojisini kullanan MagicBox, bu sayede akıllı telefonunuzdan müzik dinlemek istediğinizde herhangi bir senkronizasyon işlemine gerek duymuyor. Tek yapmanız gereken yalnızca akıllı telefonunuzdan dinlemek istediğiniz şarkıyı açıp MagicBox'ın üzerine bırakmak. Evet, hepsi bu. Böylece MagicBox, kalite hoparlörleriyle size eğlence dolu anlar vadediyor.

Eğer akıllı telefonunuz yok veya ofiste bilgisayar başındaysanız da MagicBox'ı rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Arkasında bulundurduğu ses girişi sayesinde MagicBox'ı kolayca bilgisayarınıza bağlayabiliyor ve bilgisayar başındayken müzik keyfi sürebiliyorsunuz. Yalnızca masa başında bulunduğunuz zamanlarda değil, MagicBox'ı her yerde kullanabilirsiniz. USB bağlantısıyla şarj edilebilen dahili bataryası ile dilediğiniz yerde 8 saatlik müzik keyfi sunan MagicBox, üstelik bu süreyi 23 saate kadar da çıkartabiliyor. Hemen alt kısmında bir pil haznesi bulunduran MagicBox, 3 adet AA pil ile uzun süreler boyunca keyifle kullanabileceğiniz bir hoparlör.

Özetle

Müziği seviyor, her yerde yüksek sesli müzik dinlemekten hoşlanıyorsanız ve akıllı telefonunuz da varsa MagicBox'ı yakından incelemek için büyük bir sebebiniz var demektir. Cihaz, beklentilerinizi karşılayacak seviyede ses kalitesi ve kullanılabilirlik sunuyor.

Alternatifleri

Eğer çalıştığınız yerde hoparlör kullanmanıza imkan yoksa veya mobil durumlardayken müzik dinlemekten hoşlananlardansanız, Ttec tarafından geliştirilen kulaklıklara da göz atabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Ttec MagicBox
Ürün Markası Ttec
CHIP Online Notu
98
Hoparlör Sayısı 2
Ses Çıkış Gücü 5W (2.5W + 2.5W)
Pil Ömrü 8 saat
Bağlantılar Micro USB, 3.5 mm AUX
Boyutlar 164 x 73 x 40 mm
Okuyucu Yorumları