Kesintisiz güç kaynaklarına farklı yorum.

Digitech Pro 650VA, kesintisiz güç kaynaklarına farklı bir dokunuş getiriyor.

Tunçmatik Digitech Pro 650VA İnceleme
CHIP Online Notu 92
  • Kibar tasarım
  • LCD ekranlı kontrol
  • Yeterli güç süresi

UPS, diğer ismiyle kesintisiz güç kaynağı alanında birbirinden şık ürünleriyle tanınan Tunçmatik, Digitech Pro 650VA ile farkını koruyor. Genellikle büyük boyutları ve sert hatlarıyla bilgisayarın yanında konumlanan ve kaba tasarımlarıyla dikkat çeken kesintisiz güç kaynaklarına farklı bir dokunuş getiren Tunçmatik, Digitech Pro 650VA modeliyle de yine şık bir tasarım sunuyor.

Göz zevkine hitap eden dış görünümü ve yuvarlatılmış hatlarıyla beğendiğimiz Digitech Pro 650VA, hemen üst kısmında bulundurduğu LCD ekranıyla da rahat bir kullanım sunuyor. Çok fonksiyonlu LCD ekranıyla cihazın durumuyla ilgili rahatlıkla bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Aşırı yük, aşırı şarj, aşırı deşarj, akü seviyesi ve giriş / çıkış voltajı değerlerini görüntüleyen ekranın hemen altında, ön panelde ise cihazın güç düğmesi bulunuyor. Arka tarafına baktığımızda ise güç girişlerinin yanında cihazı bilgisayarınıza bağlayabilmeniz için bir USB portu ve Ethernet bağlantı noktaları görüyoruz. Böylece ağınızı da koruma altına alabilen Digitech Pro 650VA, aşırı yük ve kısa devrelere karşı da sisteminizi koruyor. Yine bunun yanı sıra bir voltaj regülatörü görevi de gören Digitech Pro 650VA, bu sayede voltajın çok yükseldiği veya düştüğü anlarda voltajı uygun bir seviyeye çekerek, bağlı olan cihazınızın zarar görmesini engelliyor. Böylece bağlı cihazınızın hattınızdaki voltaj değişikliklerinden etkilenmeden stabil bir şekilde çalışmasına olanak tanıyor.

Bağladığınız bir bilgisayarı elektrik kesildiği andan itibaren yaklaşık 10 dakika kadar daha açık olarak tutabilen Digitech Pro 650VA, böylece kayıtlarınızı alabilmeniz için size yeterli zamanı tanıyor. Elektrik hattınızdaki dalgalanmalardan olduğu gibi, elektrik kesildiği anda bilgisayarınızın aniden kapanarak zarar görmesini de engelleyen Digitech Pro 650VA, şebeke geldiğinde otomatik olarak yeniden çalışabiliyor.

Özetle

Şık tasarımıyla rahatlıkla beğeni kazanabilen Digitech Pro 650VA, yeterli güç süresi ve diğer özellikleriyle oldukça iyi durumda. Eğer bir kesintisiz güç kaynağına ihtiyaç duyuyorsanız rahatlıkla edinebilirsiniz.

Kimler Almalı

Güç kaynağı arayanlara hitap eden Tunçmatik Digitech Pro 650VA hoş tasarımıyla da beğeninizi kazanabilir. Güç ünitesi olarak görevini başarıyla yerine getiren Digitech Pro 650VA, bu yöndeki ihtiyacınızı karşılayacak.

Alternatifleri

Eğer aynı anda birden fazla bilgisayarınızı güç kaynağına bağlamak istiyorsanız Tunçmatik tarafından sunulan diğer modelleri de yakından inceleyebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Tunçmatik Digitech Pro 650VA
Ürün Markası Tunçmatik
CHIP Online Notu
92
Giriş Voltajı 220 VAC
Giriş Voltaj Aralığı 162 – 290 VAC
Frekans 50/60 Hz (Otomatik algılama)
Transfer Süresi 2 – 6 ms
Boyutlar 123.5 x 321 x 163.5 mm
Okuyucu Yorumları