Quask FormArtist Presto

Web tabanlı araştırmalar, anketler ve formlar bilgi toplamak için kullanılan en popüler yöntemler. Ancak bunları uygulayabileceğiniz ekonomik yazılım sayısı ne yazık ki çok fazla değil. İşte, Quask'ın FormArtist Presto yazılımı bu boşluğu doldurmak için hazırlanmış.

Quask FormArtist Presto İnceleme
CHIP Online Notu 84

Yazılımın ana fikri oldukça basit. Önce formunuzu tasarlıyorsunuz. Ardından da bunu web sunucunuza gönderiyorsunuz. Web sitesinin bağlantısını kullanıcılara e-posta ile gönderdiğinizde, cevaplar da yine size aynı şekilde ulaşıyor. Burada cevapları isteğinize bağlı olarak web sitenizde “Opinion Meter” adı altında bir formda da görüntüleyebiliyorsunuz. Yazılımın daha pahalı sürümleri, veritabanı işlevi gibi, daha geniş anketlere hitap edecek özellikler de içeriyor. Yazılımı başlattığınızda karşınıza çıkan sihirbaz yardımıyla sayfa tipini ve temel içeriği dahili kütüphane içinden seçebiliyorsunuz. Bundan sonra ise ihtiyacınıza uygun olarak metin giriş kutuları, işaret kutuları ve açılır listeler gibi nesneleri forma ekleyebiliyorsunuz. Yazılımı kullanabilmek için web programcılığı bilmeye gerek yok. Ayrıca Presto sürümünde veritabanı özelliği de yok.

Özetle

Yeni başlayanlar için çok hızlı bir şekilde web tabanlı anketler hazırlayabilecekleri mükemmel bir yazılım. Sonuçlar gerçekten etkileyici.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Quask FormArtist Presto
Ürün Markası Quask
CHIP Online Notu
84
Okuyucu Yorumları