Ekonomik Resim Düzenleme Yazılımı

Eğer fiyatına bakarak PhotoImpact 7.0'I değerlendirecek olursak hata etmiş oluruz. Çünkü bu resim düzenleme yazılımı kullanıcıya fiyatıyla kıyaslandığında çok daha fazlasını sunuyor.

Ulead Systems Photoimpact 7.0 İnceleme
CHIP Online Notu 85

Dijital resimler üzerinde çalışabilmenin yanı sıra web sayfaları için de bileşenler oluşturabiliyor ve bitmap ile vektör resimleri beraber başarı ile kullanabiliyor.Tabii ki programı Photoshop ile aynı kefeye koymak mümkün değil, ama kendi fiyat aralığındaki en iyi seçim sayılabilir. Program içinde yer alan yeni özelliklerden “The Batch Manager” en dikkat çekenlerden birini oluşturuyor. Size çok fazla zaman kazandıracak bu özellik ile birden fazla resim üzerinde aynı efekti ya da aracı otomatik olarak kullanmanız mümkün oluyor. Diğer bir ilginç özellik olan çoklu baskı ise bir sayfa üzerinde birden fazla fotoğraf yerleştirebilmeniz için size bir dizi seçenek sunuyor. Böylelikle değerli fotoğraf kağıtlarınızı en verimli şekilde kullanmış oluyorsunuz. PhotoImpact'in Image Optimizer’ı ise GIF, JPEG ve PNG formatındaki resimler üzerinde çalışırken sıkıştırmadan önce ve sonraki hallerini kullanıcıya sunabiliyor.

Özetle

Bu program oldukça düşük bir fiyata, hem amatörler hem de yazılıma fazla para ayırmak istemeyen profesyoneller için her şeyi barındıran bir paket sunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Ulead Systems Photoimpact 7.0
Ürün Markası Ulead
CHIP Online Notu
85
Okuyucu Yorumları