Xiaomi Mi Band 4 İnceleme

Xiaomi Mi Band 4 akıllı bilekliği nasıl, fiyatı ne kadar ve özellikleri neler? İşte Xiaomi Mi Band 4 incelemesi.

Xiaomi Mi Band 4 İnceleme
CHIP Online Notu 80

Artık günlük yaşamda hayatımızı kolaylaştıran ve aynı zamanda sağlıklı yaşama iten pek çok akıllı cihaz yer alıyor. Bunların başında ise akıllı saatler ile akıllı bileklikler geliyor. Özellikle son yıllarda çok önemli bir ivme yakalayan akıllı bileklikler, her an yanımızda aradığımız en yakın dostumuz haline gelmiş durumda. Gelişen teknolojiyle birlikte zamanı göstermekten öteye geçemeyen klasik saatlerin miladı yavaş yavaş dolarken, yerini, vücudumuzu adeta bizden daha iyi tanıyan şık ve isteğe bağlı olarak sportif ile klasik akıllı saat ve akıllı bileklikler aldı. Giyilebilir teknoloji olarak adlandırılan bu harika aksesuarlar sayesinde aynı zamanda gün boyu tüm aktivitelerimizin takibini yapabilme imkanına da sahip oluyoruz.

Xiaomi Mi Band 4 Özellikleri Neler?

Xiaomi Mi Band 4 Özellikleri Neler?

Akıllı bileklikler arasında çok sayıda model yer alıyor. Bunlardan biri olan Xiaomi Mi Band 4 ise her keseye uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Zarif görsel tasarımıyla da kullanıcıların beğenisine sunulan bu akıllı aksesuar, sahip olduğu fonksiyonlarla da beğeni toplamayı başarıyor.

Sunduğu spor özellikleriyle birlikte gündelik hayatta spora teşvik eden bir akıllı bileklik olan Xiaomi Mi Band 4, kalp atış hızınızdan yaktığınız kaloriye, attığınız adımlara kadar sizlere bilgi verebiliyor. Gerek sağlık açısından gerekse spor aktivitelerinizi gerçekleştirirken yanınıza bir yol arkadaşı olan Xioami Mi Band 4, aynı zamanda konforlu bir kullanım sağlayabiliyor.

Uyku takibi özelliği sayesinde siz uyurken bileğinizde aktif durumda kalan ve uyku kalitenizi ölçerek size derin uyku saatiniz hakkında önemli bilgiler verebilen Xiaomi Mi Band 4, suya karşı da dayanıklı bir yapıda. 50 metreye kadar dalışlarda zarar görmeyecek şekilde tasarlanan Xiaomi Mi Band 4, iOS ve Android işletim sistemiyle de uyumlu.

Akıllı Bileklikten Daha Fazlası

Akıllı Bileklikten Daha Fazlası

Xiaomi Mi Band 4, sadece spor ve sağlık ölçüm ve yönlendirmelerinde bulunmuyor. Telefonunuza gelen bildirimlerinizi, mesajlarınızı ve aramalarınızı da görüntüleyebiliyor. 135 mAH'e yükseltilen batarya boyutu sayesinde haftalar süren kullanım ömrüyle ihtiyaçlarınızı karşılayan cihaz, bu anlamda pil ömrüyle de iddialı.

Üzerine renkli AMOLED ekran bulunduran Xiaomi Mi Band 4, Türkçe dil desteğiyle de kullanıcılarına önemli kolaylık sağlıyor. Uzun süre hareketsiz kaldığınızda sizi uyararak harekete geçmeniz için teşvik ederken, sabahları uyanma kabusunı da sona erdirecek yapıda. Hafif titreşimi sayesinde sizi rahatsız etmeden uyandıracak olan Xiaomi Mi Band 4, güne başlarken istediğiniz müziğe tek tuşla erişme imkanı da tanıyor.

Özetle

Xiaomi Mi Band 4, şu an piyasada 200 TL fiyatla bulunabiliyor. Telefon entegrasyonu, spor ile sağlık fonksiyonları ve uzun pil ömrüyle, akıllı bileklikler arasında önemli bir alternatif. Bileklikte sesli asistan özelliğinin yer alması da ona yeni bir fonksiyonellik katmış.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Xiaomi Mi Band 4
Ürün Markası Xiaomi
CHIP Online Notu
80
Okuyucu Yorumları