E-postaları minimum değişiklikle iletin

Herhangi bir e-posta bir kereden daha fazla iletildiğinde en son alıcının başlangıçta kim tarafından gönderildiğini anlaması fazlasıyla zorlaşıyor.

E-postaları minimum değişiklikle iletin

İpucu: Outlook normalde herhangi bir e-postayı iletmek istediğinizde konu satırına FW: gibi bir kısaltma ekliyor. Ayrıca gönderen satırı da, forward zincirinin en sonundaki kişinin adresini içerecek şekilde güncelleniyor.
Küçük bir hileyle bu güncellemenin önüne geçebilirsiniz. Bunun için e-postayı açın ve Eylemler'den Bu iletiyi yeniden gönder'i seçin. Outlook sizi bu iletinin özgün göndericisi olmadığınız konusunda uyaracak. Evet'e tıklayarak uyarı penceresinden çıkın. Gönder'e tıkladığınızda e-posta orijinal gönderene ait bilgileri içerecek şekilde yeniden iletilecek. Karşı taraf bu sayede gelen e-postayı Outlook'un gelen kutusu üzerinden kolaylıkla sınıflandırabiliyor. Bu yöntem ayrıca konu satırının eklenen FW: kısaltmalarıyla, metnin ise imzalarla gereksiz yere şişmesini engelliyor. Öte yandan alıcı Yanıtla'ya tıklayarak e-postaya cevap vermek istediğinde iletisini onu ileten kişiye göndermiş oluyor.

Okuyucu Yorumları