nVidia GeForce 8800 GT'yi mükemmelleştirmek

nVidia GeForce 8800 GT'niz sizi memnun edecek düzeyde değil. Renkler doğru görüntülenmiyor ve her açılışta ekran çözünürlüğü minimuma dönüyor.

nVidia GeForce 8800 GT'yi mükemmelleştirmek

Eğer cihazınız hala garanti kapsamındaysa aldığınız yere gitmeyi deneyin: Burada kartı üreticiye ücretsiz olarak geri gönderip size yeni bir kart vermeleri gerekiyor. Garanti süresi dolmuşsa biraz cesaret gerektiren bir hileye başvurabilirsiniz:Ekran kartınızı birkaç dakikalığına sıcak fırında tutun. Bunun için önce metal yuvayı, fanı ve soğutucuyu karttan çıkartın. Daha sonra ispirto kullanarak ısı aktarım macununu
karttan silin. Metal bir tepsiye dört seramik bardak altlığını sonradan kartı köşelerinden üzerine yerleştirebilecek şekilde koyun. Tepsiyi ve fırını 200 derecede ısıtın. Simdi kartınızı altlıkların üstüne koyun ve 10 dakika pişirin. Bu işlemden sonra kart ve tepsiyi bir saatliğine soğumaya bırakın. Isı aktarım macununu yeniden sürün ve diğer parçaları yerlerine takın. Şimdi kartınızın mükemmel bir biçimde çalışma olasılığı çok yüksek.

Okuyucu Yorumları