Gerçek Squid Game'den yeni fragman paylaşıldı! (Squid Game: The Challenge)

Gerçek Squid Game olarak adlandırılan, gerçek yarışmacılarla çekilen Squid Game: The Challenge'dan yeni fragman paylaşıldı. Netflix'in merakla beklenen yarışma programında 4,56 milyon dolarlık para ödülü için 456 gerçek oyuncu karşı karşıya gelecek.

Gerçek Squid Game'den yeni fragman paylaşıldı! (Squid Game: The Challenge)

Squid Game dizisi Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olmuştu. Squid Game, Eylül 2021'de gösterime girmesinin ardından ilk 4 haftada 142 milyon üye hanenin Güney Kore dizisini izlemesiyle Netflix'te en çok izlenen dizi rekorunu kırmıştı.

Dizinin gerçek oyuncularla oynanacak olan versiyonu için de geri sayım sürüyor. Yarışma programı Squid Game: The Challenge, 4,56 milyon dolarlık para ödülü için 456 gerçek oyuncuyu karşı karşıya getirecek.

Gerçek Squid Game Fragmanı Yayınlandı

Merakla beklenen yarışma Squid Game: The Challenge'dan yeni fragman Netflix'in resmi YouTube hesabından yayımlandı. Fragmanı 16 saatte 320 bin kişi izledi.

Televizyon tarihindeki rekor 4,56 milyon dolarlık nakit ödül, Netflix'in realite şovunun şimdiye kadarki en yüksek para ödülüyle tarihe geçmesini sağladı.

Gerçek Squid Game (Squid Game: The Challenge) Ne Zaman Yayınlanacak?

Squid Game: The Challenge, 22 Kasım'da Netflix'te gösterime girecek.

Tartışmalara Neden Oldu

Güney Kore draması Squid Game'in ardından yapımına başlanan 10 bölümlük yarışma, ocakta Kırmızı Işık, Yeşil Işık oyunu sırasında dondurucu hava koşullarında çekim yaptıkları için sete sağlık görevlilerinin çağrılmasının ardından tartışmalara neden olmuştu.

Soğuk havada gerçekleşen kırmızı ışık yeşil ışık oyunu sonrası yalnızca 288 yarışmacı devam edebildi.

Dizinin yaratıcısı, Squid Game'in ağır bir mesaj taşıdığını ve diziyi alıp para ödüllü bir realite şova dönüştürmekle ilgili tereddütleri olduğunu anladığını söylemişti: "Ancak bir şeylerin çok ciddiye alınmasının eğlence endüstrisi için gerçekten en iyi yol olmadığını düşünüyorum."

Netflix'ten bir sözcü IndieWire'a yarışmacıların iddialarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncularımızın ve ekibimizin sağlığına ve bu programın kalitesine büyük önem veriyoruz. Yarışmanın hileli olduğu ya da oyunculara ciddi zararlar verildiği iddiaları kesinlikle doğru değil. Yarışmacılar için tüm uygun güvenlik önlemlerini aldık ve herkes için adil olmasını sağlamak amacıyla her oyunu bağımsız bir hakem denetliyor."