Netflix'in gizem dizisini beğenenlere iyi haber: İki ek yeni dizi yolda

Netflix, Beni Kandıramazsın'ın başarısının ardından Harlan Coben'ın Özlüyorum Seni ve Run Away adlı romanlarından uyarlanacak yeni dizileri duyurdu.

Netflix'in gizem dizisini beğenenlere iyi haber: İki ek yeni dizi yolda

Netflix, 'Beni Kandıramazsın'ın dizisinin izlenme rakamlarının ardından Harlan Coben'ın iki çok satan romanını daha mini diziye uyarlayacağını duyurdu.

Yeni diziler, yazarın Özlüyorum Seni ve Run Away adlı romanlarından uyarlanacak ve yapımcılığı Quay Street Productions üstlenecek. Amerikalı yazar Coben, kendi şirketi Final Twist Productions aracılığıyla yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

91 Ülkede İlk 10'a Girdi

Coben'ın son Netflix dizisi Beni Kandıramazsın, 1 Ocak'ta dünya prömiyerini yapmış ve ilk iki haftasında 61 milyon izlenme sayısına ulaşarak 91 ülkede ilk 10'a girmişti

Özlüyorum Seni Konusu

Özlüyorum Seni'nin çekimlerine ilkbaharda Britanya'da başlanacak. Roman, dedektif Kat Donavan'ın eski nişanlısının 18 yıl sonra bir arkadaşlık sitesindeki fotoğrafını görmesiyle gelişen gizemli olayları konu alıyor.

Run Away Konusu

Run Away ise Simon'ın mükemmel hayatının, büyük kızı Paige'in kaçışıyla darmadağın olmasını anlatıyor.

Beni Kandıramazsın, yazarın kitaplarından uyarlanan 8. dizi olma özelliğini taşıyor. Coben'ın yapıtları 40'tan fazla dile çevrildi ve 80 milyondan fazla sattı. Kitaplarıyla meşhur olan yazar, "Eğer ters köşeleri sevmiyorsanız, aradığınız ben değilim" demişti.

Beni Kandıramazsın, 2024 yapımı gerilim dizisi olarak 18 yaş üzeri izleyicilere hitap ediyor. Dizinin konusu şöyle: Eski bir asker olan Maya, gizlice yerleştirilmiş bir dadı kamerasında öldürüldüğünü sandığı eşini gördüğünde, kökeni geçmişe uzanan ölümcül bir komployu keşfeder.

Netflix'teki Harlan Coben imzası taşıyan diğer yapımlar ise şöyle:

  • Safe
  • The Stranger
  • The Woods (Orman)
  • The Innocent (Şantaj)
  • Gone for Good
  • Stay Close (Geçmişle Dans)
  • Hold Tight (Asla Vazgeçme)