Amazfit T-Rex Pro Video İnceleme

Çok para ödemeden birçok fitness ve spor takip özelliğine sahip iyi bir outdoor türü akıllı saat arayanlar için iyi bir seçenek olacak Amazfit T-Rex Pro'yu tüm detaylarıyla inceledik.

Amazfit markası kısa bir süre önce ülkemizdeki teknoloji markaları arasına katılmış ve akıllı saatleriyle ve bileklikleriyle konuğumuz olmuştu. Daha önce şirketin akıllı saati GTS 2 ve akıllı bilekliği Amazfit Band 5'i inceleme şansı bulmuştuk, bu defa ise şirketin çok iddialı olduğu bir diğer akıllı saati T-Rex Pro modeli bizlerle.

T-Rex Pro, özellikle tasarımıyla agresif görünürken, sporculara hitap ettiğini de belli ediyor. O nedenle eğer koşuya, spora, doğa yürüyüşlerine ve ekstrem sporlara düşkünseniz, bu akıllı saat özellikle size hitap edecek diyerek Amazfit T-Rex Pro hakkında bahsetmeye başlayabiliriz. Zira bu saatte 100'den fazla spor modu yer alıyor, GPS desteği var, ayrıca tam 100 metreye kadar suya karşı dayanıklı yapıda tasarlanmış ki, bu sayede bu kategorideki pek çok saatte gördüğümüz gibi havuz falan da değil direkt olarak açık denizde kullanabiliyorsunuz. Öte yandan pil ömrü de bir hayli iddialı olmuş. Hemen incelemeye başlayalım.

Okuyucu Yorumları