Anker Soundcore Infini Mini Video İnceleme

Evde kalmak için güzel bahane! Bütçe dostu sinema ses sistemi Soundcore Infini Mini'yi inceledik!

Evde iyi bir sinema ve ses sistemi için bir dönem herkes evini 7+1, 5+1 sistemlerle donatıyor, sağdan soldan kablolar çekerek her bir köşeye hoparlörler diziyordu. Neyse ki artık o günler geride kaldı. Zira kablo yığınlarıyla başa çıkması bir hayli dertken, bir de özellikle kule yapılı olan ses sistemleri kalabalık görüntüsüyle de evi bir hayli meşgul ediyordu doğrusu.

Elbette bu, şu anki düşüncelerimiz; o dönemler bu kalabalık ve büyük hoparlörleri pek bir seviyorduk açıkçası. Neyse ki, devir değişti ve artık bu tip ürünlerden ziyade evde iyi bir sinema sistemi için bugün inceleyeceğimiz Souncore Infini Mini gibi tek tip ürünler yeterli oluyor.

Aslında Soundcore Infini Mini bir süredir bizlerle. Açıkçası kullanmaktan öylesine memnunuz ki, bu süre içinde bir türlü televizyonun altından söküp de kamera karşısına geçme gibi bir düşünceye giremedik doğrusu. Ancak koronavirüs sebebiyle şu evde kalmaya çalıştığımız zor günlerde belki sizlerin de işine yarayabilir, evde Netflix'ten veya diğer platformlardan film izlerken daha fazla keyif alabilirsiniz belki diye düşünerek değerlendirmek istedik. İncelemesi bugüne kısmetmiş diyelim ve artık sözü daha fazla uzatmadan Soundcore Infini Mini incelemesine geçelim.

Okuyucu Yorumları