Bose QuietComfort Earbuds video inceleme

En iyi gürültü engelleme özelliğine sahip kulaklık Bose QuietComfort Earbuds ve müzik tutkunu sporcular için geliştirilen Bose Sport Earbuds incelemesi.

Bu incelememizde son dönemde piyasaya çıkan çıkan kablosuz kulaklıklara adeta nokta koyan bir ürünle karşınızdayız. Son dönemde özellikle akıllı telefon üreticilerinin de bu kategoriye girmesiyle beraber çok sayıda kablosuz kulak içi kulaklık piyasaya çıktı. Evet, bunların pek çoğu başarılı özellikler de gösteriyor, orası doğru; incelemelerimizde de bunları anlatıyoruz. Fakat konu ses olduğunda bu konuda tepede olan markalar bir elin parmaklarını geçmez. Bose da bu önemli markalardan biri.

Bose markasını eminiz pek çoğunuz duydu, tanıyor ve biliyor. Aranızda ürünlerini kullananlar da muhakkak vardır. Ses konusunda çok başarılı olduğunu biliyorsunuzdur. Elbette bunun yanında ürünlerinin pahalı olduğu da açık. Fiyat konusunda kuşkusuz kalite devreye giriyor ve tabii ki marka ismi fiyat etiketini etkiliyor. Fakat şöyle söyleyelim ki, bugün yakından bakacağımız Bose QuietComfort Earbuds ve Sport Earbuds modelleri, şu ana kadar incelemesini gerçekleştirdiğimiz en iyi kablosuz kulaklıklar arasına giriyor. Bu anlamda odyofillerin aradığı modellerden olduklarını söyleyebiliriz. Özellikle bu 2 kulaklıktan QuietComfort Earbuds, sınıfının en iyi gürültü engelleme performansını sunmasıyla gerçekten büyük fark yaratıyor. Hepsinden bahsedeceğiz, şimdi yavaş yavaş anlatmaya başlayalım.

Okuyucu Yorumları