Bütçe Dostu Telefon POCO C65 Nasıl?

POCO, ceplerini tamamen boşaltmak istemeyen kullanıcılar için POCO C65 ile bütçe dostu bir alternatif sunuyor. Peki, bütçe dostu fiyat etiketine sahip POCO C65, fiyat/performans noktasında bize neler vadediyor? Karşınızda tüm artıları ve eksileriyle POCO C65 incelemesi!

Evet, bütçe dostu akıllı telefonlar arasına yeni bir seçenek daha geldi. Bu telefon POCO C65 ve şu sıra bütçesini zorlamadan 10 bin TL altı fiyatla bir telefon arayanlar için uygun bir seçenek olacak gibi görünüyor. Özellikle vergi indirimi kapsamıyla öğrenciler için de ideal.

POCO C65, arka yüzde kamera bloğuyla dikkati çeken tasarımıyla göze gayet hoş gelen telefonlardan biri. Ekranı 7.64 inç boyutunda olurken, ekran tazeleme hızını 90 Hz’e kadar ayarlayabiliyorsunuz.

Telefon performansıyla segmentine uygun seviyede, ideal bir güç üretiyor. Günlük işlemlerde kullanımı sorunsuz, pek çok oyunu akıcı şekilde oynatabiliyor.

Telefonun arkasındaki kameraları 50 MP ana kamera, 2 MP makro kamera ve derinlik sensörü şeklinde karşımıza çıkıyor. Ön kamera da 8 MP olarak yer alıyor.

Android 13 işletim sistemini kullanan POCO C65, 2 yıla kadar işletim sistemi ve 3 güvenlik güncellemesi alacağı sözünü de veriyor.

Bu videoyu çektiğimiz sırada telefonun indirimşi fiyatı 7499 TL olmasıyla oldukça cazip. Elbette ileride değişebilir, onu da söyleyelim.