Coup eScooter

Coup, Bosch'un kentsel araç paylaşım ağı için geliştirdiği bir eScooter olarak boy gösteriyor

Coup, Bosch'un kentsel araç paylaşım ağı için geliştirdiği bir eScooter olarak boy gösteriyor. Şehirde herhangi bir yerde park edilmiş halde bulunabilen Coup, fiziksel istasyonlara ihtiyaç duymuyor. Bırakılan yerde sürücüsünü bekleyen Coup, elbette elektrik ile çalışıyor.

Kullanıcılar, akıllı telefon uygulaması ile şehirde kendilerine en yakın kullanıma hazır durumda olan Coup'u tespit edebiliyor ve cep telefonlarını kullanarak bu cihazı rezerve edebiliyorlar. Ayrıca yanına vardıklarında da yine uygulamayı kullanarak onu çalıştırıyorlar. Yani uygulama, motosikleti çalıştırmak için kullanacağınız bir anahtar.

Trafikte saatte maksimum 45 km hıza ulaşabilen Coup, otomobil veya motosiklet ehliyeti olan 21 yaş ve üzeri herkes tarafından kullanılabiliyor. Dış görünüşüyle oldukça güzel görünen Coup, selesi altında kask ve değiştirilebilir pilleri için hazneye sahip.

Ek şarjla 100 kilometre yol alabilen Coup, şu an Berlin sokaklarında kullanımda. Yine uygulaması ise iOS ve Android kullanıcıları tarafından erişilebiliyor.

Okuyucu Yorumları