FIFA 17'den yeni video!

Büyük tanıtımına günler kalan FIFA 17'den yeni bir video geldi, oyunun çıkış tarihi belli oldu!

FIFA 17'nin ortaya çıkmasına yaklaşık bir hafta kaldı, ancak EA'in yeni oyunu hakkında yeni detaylar ve yeni bir tanıtım videosu ortaya çıktı.

Önce takviminizde işaretlemek isteyeceğiniz tarihlerden bahsedelim. FIFA 17'nin Kuzey Amerika'daki çıkış tarihi 27 Eylül iken dünyanın geri kalanındaki çıkış tarihi, 29 Eylül olacak. FIFA 17 Xbox One, PS4, PC, Xbox 360 ve PS3 platformlarına gelecek. Xbox One veya bir PC'ye sahip EA Access ve Origin Access üyeleri, oyunu herkesten önce oynayabilecekler, ancak bunun tam olarak ne zaman olacağı henüz bilinmiyor.

EA, FIFA 17'yi gerçek hayata daha da yaklaştıracak, büyüleyici bir oynanış sunacak Frostbite motorunu kullandığını da ortaya çıkardı. Videoda da izleyebileceğiniz üzere Frostbite'lı FIFA 17, oldukça keskin ve temiz grafiklere sahip. FIFA 17'nin eski sistemlerde çalışacağını, ancak Frostbite'ın yalnızca yeni konsol ve PC'lerde kullanılabileceğini söyleyelim.

FIFA 17, 12 Haziran Pazar günü tam anlamıyla tanıtılacak. Günleri geri saymaya başlamadan önce EA'nın yukarıdaki yeni videosunu izlemenizi öneriyoruz.

Okuyucu Yorumları