HONOR Earbuds 2 Lite video inceleme

Kulak içi kulaklıklarda yeni oyuncu Honor Earbuds 2 Lite'ı inceledik. Bu incelemede Earbuds 2 Lite'ın tasarımından ses performansına kadar değiniyor ve rakip modellerle karşılaştırmada bulunuyoruz.

Gittikçe kızışmaya başlayan TWS kulaklıklar arasına yeni bir model de Honor'dan geldi. Bu kategoride son zamanda çok sayıda yeni ürün inceledik ve hepsinin birbirine göre artıları ve eksileri var, elbette fiyat da bunları belirleyen en temel kıstası oluşturuyor. Honor Earbuds 2 Lite modeli kısa bir süre sonra satışa çıkacak. Fiyatı ise Honor Türkiye'den aldığımız bilgiye göre 499 TL olacak. Bu fiyat etiketiyle de rakipleriyle arasında iyi bir fiyat çizgisi sunduğunu baştan söyleyebiliriz, böylece oldukça rekabetçi konumda.

Bu arada bir isim karışıklığını da yeri gelmişken düzeltelim. Honor'un bu kulaklığını internette arattırdığınızda bazı yerlerde Earbuds 2 SE şeklinde de görebiliyorsunuz. Yurt dışında bu şekilde de anılıyor, fakat ülkemizde Earbuds 2 Lite ismiyle satışta olacak. Bunu da kafa karışıklığını gidermek adına söylemiş olalım.

Şimdi gelelim kulaklığa.

Okuyucu Yorumları