Huawei Band 4 Pro video inceleme

Koştuk, Ağırlık Kaldırdık, Uyuduk: İşte Huawei Band 4 Pro İncelemesi

Bir süredir Huawei'nin yeni takipçisi Band 4 Pro'yu kullanıyoruz ve bu incelememizde bu cihazın tüm özelliklerinden ve edindiğim izlenimlerden sizlere bahsedeceğiz. Bu cihaz oldukça yeni bir ürün, henüz geçtiğimiz ay satışa çıktı ve uygun fiyatıyla da rağbet görüyor. Band 4 Pro, şu an 499 TL fiyatla bulunabiliyor ve sahip olduğu özelliklerle bu kategorinin diğer pek çok modelinden ayrılıyor. Peki, nedir bunlar? Şimdi Huawei'nin yeni akıllı bilekliğine daha yakından bakalım.

Ancak öncelikle Huawei'nin geçtiğimiz hafta yeni cihazlarını tanıttığını ve bunlar arasında WATCH GT 2 Pro ile WATCH FIT akıllı saatlerinin yer aldığını söyleyelim. Her 2 saat de görünüşüyle güzel dururken, muhtemelen yakında elimize geçerler, biz de kullandıktan sonra yeni saatler hakkında sizlere detaylı bilgi verebiliriz.

Huawei Band 4 Pro Akıllı Bileklik Fiyatı Ne Kadar?

Şimdi, elimizdeki cihaz Huawei'nin yeni akıllı bilekliği Band 4 Pro dedik ve bu bilekliğin fiyatının 499 TL olduğunu da söyledik. Daha uygun fiyatlı akıllı bileklikler piyasada tabii ki var, ancak bu cihazın onlardan birkaç farklı özelliği bulunuyor.

Okuyucu Yorumları