Huawei Band 6 Video İnceleme

Tüm gün SpO2 takibi, 1.47 inç FullView ekran, haftalık pil ömrü ve çok daha fazlası! İşte Huawei'nin 549 TL fiyatlı yeni akıllı bilekliği Band 6 hakkında satın almadan önce bilmeniz gereken her şey!

Evde otur otur sıkıldınız ve spora başlama niyetiniz var. Sporla işim olmaz sadece telefon bildirimlerini görmek istiyorum diyorsunuz. Uykunuzu düzene sokmak istiyorsunuz. Ya da aşık oldunuz ve kalp ritminizi merak ediyorsunuz. Hepsi için güzel bir önerim var.

Evet, bugün tüm bu söylediklerimi ve daha fazlasında size yardımcı olacak bir cihazı değerlendireceğiz. Huawei Band 6, piyasaya çıktı ve gerçekten de sahip olduğu özelliklerle bu tür bir cihazdan bekleyebileceğiniz her özelliği size sunacak olmasıyla fark yaratıyor.

Huawei Band 6, Huawei'nin giriş seviyesi fitness takipçisi olarak karşımıza çıkıyor. Tam teşekküllü bir akıllı saate ihtiyaç duymayan veya istemeyenlere hitap etmesi amaçlanan Band 6, buna karşın sahip olduğu pek çok özelliğiyle neredeyse bir akıllı saatten beklenen her şeye sahip. Yenilenen tasarımı da, bilekliği saat görümüne bir hayli yaklaştırmış. Form faktörüyle saat ile bileklik arasında bir melez görümünde olan Band 6'nın ekranı, bu kategorideki sıradan bilekliklere göre ise çok daha geniş şekilde karşımıza çıkıyor.

Huawei Band 6 ile adım sayınız, kalori yakma, aktivite süresi, kalp atış hızı, stres, tüm gün SpO2 ölçümü ve uyku analizi gibi tüm temel bilgileri takip edebiliyorsunuz. 96 egzersiz modunu destekliyor ve pili 2 haftaya kadar da dayanabiliyor. Hava durumu kontrolü, telefon bulma, uzaktan kamera deklanşörü, anlık mesaj hatırlatma ve müzik çalma gibi akıllı yaşam asistanı özelliklerine de sahip. Bunların yanında daha fazlası da var. Şimdi Band 6 hakkında daha fazla bilgiyi sizlere verelim.

Okuyucu Yorumları