Huawei MateBook D Video İnceleme

Huawei'nin telefonla bilgisayarı tek vücut haline getiren MateBook D dizüstü bilgisayarını inceledik

Huawei MateBook D, sahip olduğu yetenekleriyle fazlasıyla başarılı bir dizüstü bilgisayar oluyor. Özellikle bahsettiğimiz Multi Screen Collaboration özelliği ile beraber, telefon erişimini dizüstü bilgisayara getiren MateBook D, böylece esnek kullanım ve zengin multimedya seçenekleri sağlıyor.

Huawei MateBook D15 Fiyatı Ne Kadar?

Her şey bir yana sunduğu diğer özelliklerle de komple kompakt bir dizüstü bilgisayar çözümü olan MateBook D, yeni satışa çıkmış taze bir model. Elimizdeki AMD Ryzen işlemcili MateBook D15 modelini 4599 TL fiyatla şu an piyasada bulabilirsiniz. Eğer kompakt, sade, performanslı ve telefon ile bilgisayarı tek vücut haline getiren bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız MateBook D size göre bir seçim olabilir.

Huawei Kupon Kodları Dağıtıyoruz!

Bu arada incelemeyi buraya kadar okuduysanız, güzel bir haber vererek kapayalım. Huawei, 300 TL değerinde, yeni açacağı online mağazasında geçerli olacak 5 adet kupon kodu verdi bizlere. Instagram hesabımız üzerinden bu kodları sizlerle paylaşacağız. O nedenle Instagram hesabımızı da takip etmeyi unutmayın diyelim ve incelememizi noktalayalım.

Okuyucu Yorumları