Huawei Watch Fit Video inceleme

Huawei'den Saat ve Bileklik Arasına Yeni Form: Huawei Watch Fit İncelemesi!

Huawei, akıllı telefonlarında olduğu gibi akıllı saat konusunda da önemli hamleler yapıyor. Özellikle şirketin 22 Ekim'de bu konuda önemli bir duyuruda bulunmasını bekliyoruz. Birkaç gün sonra yapılacak toplantı sonrasında edindiğimiz bilgileri de sizlere aktarırız.

Şimdi, bugünkü konumuz Huawei'nin yeni akıllı saatlerinden olan Watch Fit olacak. Kısa bir süre önce Watch GT 2 Pro akıllı saatini incelemiştik hatırlarsanız. Watch Fit ise, o kadar kaslı bir ürün değil, daha basit bir tasarımla karşımıza çıkıyor ve özellikleri de elbette değişiklik gösteriyor. Bu haliyle aslında bant şeklindeki akıllı bileklik tasarımlarından hoşlanmayan, hem görünüm hem özellik bakımından daha fazlasını arayanlara hitap eden bir model oluyor Watch Fit.

Wathc Fit modeliyle beraber şirket akıllı saat ve akıllı bilekliklerini de yeni nesilde tamamen yenilemiş oldu. Watch GT2 Pro, tam teşekküllü akıllı saat olarak davranırken Huawei Band 4 Pro akıllı bileklik tarafını dolduruyor, Watch Fit ise ikisi arasında bir yerde duruyor.

Peki, şimdi Watch Fit'e daha yakından bakalım. Bakalım bu cihaz bizlere neler sunuyor?

Okuyucu Yorumları