İnternet Performansını Arttırmanın En Etkili Yolunu Anlattık!

Hızlı internet için karmaşık kurulum yöntemlerinden sıkıldıysanız, satın aldığınız ürünlerde performans kaybı yaşamaktan bıktıysanız, stabil bir çözüm arıyorsanız, sizi Mesh ile tanıştırıyoruz.

Bir süredir korona virüs salgını sebebi ile hepimiz evlerimize kapandık, bu kötü günlerin geçmesini bekliyoruz. Ancak bu süreçte de elbette işler bir şekilde devam ediyor, etmek zorunda. Fiziksel olarak iş yerinde olmak zorunda kalan emekçilere ve elbette sağlık çalışanlarımıza da bu vesile ile kolaylıklar dileyelim ve teşekkürlerimizi sunalım. Bizim gibi işlerini uzaktan yürütebilen kesim ise, elbette daha şanslı. Bu süreçte yaşadığımız birkaç problem var kuşkusuz, ancak bunlar tabii ki çözülemeyecek cinsten değil. Bu makalemizde, "yeni normal" olarak da adlandırılan yeni dönemde, evden – uzaktan çalışmak için gerekli nihai element olan interneti odağımıza alıyoruz; internet problemi ortadan nasıl kaldırılır bunu sizlere anlatıyoruz.

Hemen yukarıda görebileceğiniz videoyu çektiğimiz evde önemli bir internet problemi vardı. Hatta öyle ki, bir internet altyapısı dahi yoktu. Neyse ki, gerekli başvuruları yaptıktan bir süre sonra internet ulaştı. Ancak sorun tabii ki altyapıyı sağlamakla bitmedi. Neden? Çünkü bu ev iki katlı ve çalışma odası üst katta, ancak buna karşılık internet ana hattı ise alt katta. Hal böyle olunca, evin içinden kablo dolaştırmak da zahmetli olduğu için farklı bir çözüme gittik ve bu noktada da Mesh sistemlere başvurduk.

Okuyucu Yorumları