OPPO Enco Free2 Video İnceleme

Kablosuz kulaklık satın almak istiyor fakat hem uygun fiyat hem gürültü engelleme özelliği hem de iyi bir ses kalitesi arıyorsanız, o halde OPPO Enco Free2 incelemesi size geliyor.

Evet, bugünkü konumuz kablosuz kulak içi kulaklıklar olacak. Şu an herhangi bir kablosuz kulaklık satın almak istediğimizde pazarda çok fazla seçenekle karşılaşıyoruz. Bir dönem kablolu kulak içi kulaklıklar çok popülerdi ve sonrasında kablolar kesildi; yerine gelen bu minik kablosuz kulaklıklar ise, özellikle son 1 – 2 yıldır yelpazesini inanılmaz şekilde genişletti ve her yeni modelde çıta biraz daha yukarıya taşındı.

Hal böyle olunca, insanın da kafası karışıyor tabii ki; hangisi satın almalı, hangisinin ses performansı daha iyidir, hangisi daha konforludur ve tabii ki günün sonunda şuraya geliyoruz: Hangisi bütçeme uygun olup da iyi bir ses performansı almamı sağlar? Bugün tam olarak bu soruya cevap veren bir modelle karşınızdayız. OPPO, Enco Free2 modelini daha yeni satışa sundu ve belki de bu cihazı ülkemizde ilk kez bu videoda biz değerlendiriyoruz.

Okuyucu Yorumları