OPPO Reno3 Video inceleme

3999 TL fiyatlı OPPO Reno3'ü , orta segment akıllı telefonlar almak isteyenler için araştırdık. Reno3'ün özellikleri neler, performansı nasıl, Galaxy A71 ve realme 6 ile rekabette nerede? İşte tüm öne

Son dönemde orta segment akıllı telefon kategorisinde büyük hareketlilik var. Özellikle üst segment telefonların yükselen fiyatları onları iyiden iyiye erişilmez kılmaya başlayınca, kuşkusuz yeni bir telefon satın almak isteyenler orta segment modellere yönelmeye başladı.

Elbette orta segment olarak kategorilenen telefonlar da, eskinin orta segmenti değil; onlar da yenilendi ve bu klasmana üst segment akıllı telefonlardan pek çok özelliği miras aldılar.

Geniş ve iyi görüntü sunan ekranlar, iyi seviyede performans gösteren teknik özellikler, ekran altı parmak izi okuyucular, geniş ölçülü çoklu kamera kurulumları ve hızlı şarj yetenekleri gibi özellikleriyle zenginleşen orta segment, bu sayede de yoğun olarak tercih ediliyor.

Fakat bu kategoride de fiyat tabii ki önemli ve modeller arasında fiyat bakımından büyük rekabet ortaya çıkıyor. Bu telefonlardan biri de bugün detaylarıyla inceleyeceğimiz OPPO'nun yeni modeli Reno3. Bakalım 3999 TL fiyatıyla Reno3, ne gibi özelliklere sahip ve rakipleriyle arasında ne gibi farklar var...

Okuyucu Yorumları