PlayStation Pulse Explore Ne Kadar İyi?

Sony, PlayStation Portal’daki kablosuz kulaklık sorununu Pulse Explore ile çözüme kavuşturuyor. Peki düzlemsel manyetik sürücüleriyle mükemmel bir ses sunan kulaklıklar, gerçekten yüksek fiyat etiketini hak ediyor mu? İşte tüm detaylarıyla Pulse Explore incelemesi!

Oyuncuları yakından ilgilendiren, PlayStation Portal’la beraber satışa sunulan bir diğer ürün de PlayStation Pulse Explore. Bu kulaklık, PlayStation Portal’a özel olarak geliştirildi. Fiyatı tam 10 bin TL. Peki, bu fiyatı hak ediyor mu? Gelin özelliklerine bakalım...

PlayStation Pulse Explore, PlayStation Portal için özel olarak geliştirilmiş ama diğer cihazlarla da kullanılabiliyor. Hem Bluetooth üzerinden hem dongle’ı ile bağlanabilen cihaz, böylece PC, Mac, iOS ve Android cihazlarla kullanılabiliyor. Ama en yüksek performansı pek tabii ki PlayStation Portal’da gösteriyor. Portal’a Playstation Link üzerinden bağlanabilen kulaklığın ses konusunda oyunlardaki performansıysa gerçekten mükemmel.

Sahip olduğu düzlemsel manyetik sürücüleriyle çok detaylı bir ses sunuyor. Ayrıca uyumlu oyunlarda 3D Audio'yu da destekliyor. Kulaklıklar, her ne kadar oyun kulaklığı olsa da müzik konusunda da bir o kadar iyi bu arada. Düşük seslerden mid’lere kadar ayrıntılı bir sese sahip. Baslar ise oldukça iyi dengelenmiş.

PlayStation Pulse Explore’ın tasarımı da Playstation’a özel. Baktığınızda çok şık görünüyor ve böylece PS5 takımını tamamlıyor. Peki, siz ne düşünüyorsunuz? Sİzce Portal’ın yanında bu fiyata bu kulaklık satın alınır mı?