Samsung Galaxy Buds 2 Video İnceleme

Samsung'un yeni kablosuz kulak içi kulaklığı Samsung Galaxy Buds 2 hakkında bilinmesi gereken her şeyi anlatıyoruz. İşte Galaxy Buds 2 özellikleri, performansı, tasarımı ve sahip olduklarıyla detaylı

Kısa bir süre önce tanıtılan Galaxy Buds 2'yi tanıtımdan hemen sonra değerlendirmiş ve ön inceleme notlarımızı sizlerle paylaşmıştık. Sıra geldi, o günden bu yana kullanmaya devam ettiğimiz Samsung'un yeni kulak içi kulaklıkları Galaxy Buds 2 hakkındaki nihai kararımızı vermeye. Bu incelemede Samsung'un yeni Galaxy Buds 2 kulaklık modelini tüm detaylarıyla yakından tanıyacak ve özelliklerinden sizlere bahsedeceğiz.

2019'da piyasaya sürülen orijinal Galaxy Buds'ın devamı niteliğinde olan Galaxy Buds 2, arada piyasaya çıkan Galaxy Buds+, Galaxy Buds Pro ve Galaxy Buds Live'dan da bazı özellikleri elbette miras almış. Bu özellikleri geliştirerek, şu ana kadar üretilen en küçük Buds tasarımıyla bizlere sunan Galaxy Buds 2, ses kalitesi ve kulak uyumundan aktif gürültü engellemeye kadar pek çok alanda iyileştirmeye sahip. Peki, sırasıyla gidelim. İlk olarak da tasarımla sözü açalım.

Okuyucu Yorumları