Samsung Galaxy Buds Plus Video İnceleme

Galaxy Buds+ ne kadar iyi, özellikleri neler, satın alınır mı? İşte Galaxy Buds Plus incelemesi!

Sonuç olarak Galaxy Buds+ hem tasarımı hem genel kullanımı hem de pratik olmasıyla beğendiğimiz bir kablosuz kulaklık modeli oldu. Özellikle tasarım olarak bu tip tomurcuk şeklindeki kulaklıkları şahsi olarak benim daha çok tercih ettiğimi söylemem gerek.

Açıkçası özellikle müzik dinlerlen daha rahat ediyorum bu tip kulaklıkla. Ancak yoğun telefon görüşmeleri yapmak için açık tasarımlı kulaklıklar daha elverişli. Zira bu tip kulaklıklar tıpa şeklinde olduğundan dolayı müzik konusunda avantaj kazanıyor, yalnız telefon görüşmelerinde açık tasarımlı kulaklıklara kıyasla dezavantajlılar diye düşündüğümü de belirtmem gerek. Burada tercih kullanımınıza bağlı olarak ve kişisel zevkinize göre değişecektir.

Ses performansı açısından gayet başarılı; ortam sesi olsun, mikrofon yapısı olsun ideal bir kullanım sağlıyor Galaxy Buds+. Yazılım desteği ve iOS ile uyumluluğu da kulaklığın beğendiğimiz yanlarından olurken, Aktif Gürültü Engelleme özelliğinin bulunmaması ve tamamen suya karşı dayanıklı olmaması da eksileri arasında yer alıyor.

Son olarak pil ömrüyle de bizden büyük bir artı alıyor kulaklık diyelim.

Samsung Galaxy Buds Plus Fiyatı Ne Kadar?

Peki, Galaxy Buds+'ın fiyatı ne kadar? Şu an bu kulaklığı piyasada 899 TL fiyatla bulabildiğinizi de söyleyelim ve incelememizi burada noktalayalım.

Okuyucu Yorumları