Samsung Galaxy S10 Lite Video İnceleme

Samsung Galaxy S10+, Huawei Mate 30 ve iPhone 11 alamayanlar için fiyat/performansta en iyi telefon: İşte Galaxy S10 Lite incelemesi!

Sonuç olarak toparlayacak olursak, Galaxy S10 Lite, fiyatıyla günümüz orta sınıf akıllı telefonlar arasında yer alırken, performansıyla amiral gemisi statüsünde bir model olarak fiyat/performans noktasında büyük ilgi çekiyor. Samsung tarafında en belirgin alternatif olan Galaxy S10 Plus satın almak için bütçesi yetmeyenler için doğru tercih olacaktır. Elbette bazı özelliklerden feragat ettiğinizde, daha uygun fiyatlı modeller de pazarda bulunuyor.

Ancak S10 Lite özelinde sonuca bağlayacak olursak, pek çok yönden kolay bir öneri olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle amiral gemisi işlemcisiyle performans anlamında öne çıkan, yetenekli kamera kurulumuyla dikkat çeken, uzun pil ömrü ve hızlı şarj özelliğiyle de önem arz eden ve elbette tasarımıyla da amiral gemilerinden pek aşağı kalmayan bir telefon S10 Lite. 4500 TL fiyat etiketiyle de bulunabiliyor. O nedenle bizce 4500 TL'ye iyi bir telefon arayanlar, gönül rahatlığıyla Galaxy S10 Lite'ı tercih edebilirler diyebiliriz.

CHIP Online Notu: %90

ARTILAR

+ Şahane pil ömrü
+ Fiyat/performans
+ Amiral gemisi kalitesinde ekran
+ Snapdragon 855 ve 8 GB RAM ile harika performans
+ Güzel tasarım
+ Stabilizasyon yeteneği
+ Gün ışığında selfie çekim kalitesi
+ Kullanışlı ultra geniş açılı kamera
+ Makro kamera
+ Hızlı şarj
+ Arayüz kullanımı

EKSİLER

- Samsung DeX desteği yok
- Suya ve toza karşı dayanıklı değil
- Kablosuz şarj yok
- 3.5 mm kulaklık girişi & stereo hoparlör yok
- 45W şarj cihazı ayrı olarak satılıyor
- USB-C'den USB-A'ya dönüştürücü yok

Okuyucu Yorumları