Samsung Galaxy S20 Ultra İnceleme

Samsung Galaxy S20 Ultra inceleme! Galaxy S20 Ultra özellikleri ve fiyatı!

Evet, mobil fotoğrafçılıkta yarış aldı başını gidiyor; bir yandan Samsung, diğer yandan Huawei, megapiksel ve zum rekabetinde kıyasıya bir bayrak yarışı içinde. Her 2 şirket de bu alanda büyük yatırım yapıyorlar ve elbette bizleri de, bu tür teknolojileri bu küçük cihazlarda görmek memnun ediyor. Bilindiği gibi Samsung'un Galaxy S20 serisi tepe modeli olan Galaxy S20 Ultra, 100x zum özelliği ile bir hayli ses getirmişti. Biz de bir süredir telefonu kullanıyoruz ve bu incelememizde S20 Ultra hakkında aldığımız notları bir arada sizlere paylaşalım istedik.

Galaxy S20 Ultra, elbette pahalı bir telefon. 12499 TL fiyatla satışta bulunan telefonu online satış noktalarında 11 bin TL civarı fiyat etiketiyle de bulabiliyorsunuz. Ancak elbette bu pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor, fakat son dönemde çıkan her amiral gemisi telefonun fiyatları da artık aşağı – yukarı bu şekilde. Ve muhtemelen önümüzdeki günlerde fiyatlar daha da yükselecek.

Fiyat konusunu bir kenara koyacak olursak, Galaxy S20 Ultra bir amiralden beklenen tüm özellikleri karşılıyor. Hepsinden bahsedeceğiz, ancak önce telefonun tasarımıyla başlayalım.

Okuyucu Yorumları